EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Pasión de gavilanes

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Go down

Pasión de gavilanes

Post by Stef on 20.05.14 20:42

PASIÓN DE GAVILANES
(SKRIVENE STRASTI / OSVETA LJUBAVI)Telemundo-RTI-Caracol, 2003-2004.
Broj epizoda: 188


Nakon smrti svojih roditelja, braća Rejes sa svojom sestrom prelaze granicu i napuštaju svoju zemlju, sele se u siromašno kolumbijsko predgrađe u kome otvaraju pekaru kako bi zarađivali za neophodna životna sredstva.

Huan, najstariji brat, upravlja poslom i smatra se glavom porodice. Jak je čovek, pošten i odgovoran, ali previše je strog i donekle primoran na to.

Oskar je srednji brat, razlikuje se od ostalih po svojoj prevelikoj lukavosti, veoma je ambiciozan i proračunat, ne zadovoljava se onim što ima.

Franko, najmlađi brat, dosta je slabijeg karaktera od ostale braće, on je boem i večiti romantičar.

Libija, najmlađa u porodici, ima svega 16 godina. Ona je radost i najveća briga svoje braće, koji je previše paze s obzirom da je jedina žena u porodici.

Problemi počinju kada se neiskusna Libija zaljubljuje u Bernarda Elizonda, starijeg čoveka, sa kojim otpočinje život pun tajni i žarkih romansi. Situacija se komplikuje kada Libija prizna svojoj braći da je zaljubljena u njega, te braća Rejes zahtevaju od Bernarda da je oženi, i ovaj prihvata bez obzira što je već oženjen i ima svoju porodicu.

Bernardo je odlučio da se razvede od svoje žene, kako bi se mogao posvetiti Libiji. Međutim, smrt ga iznenađuje u neočekivanoj nesreći. Kada sazna za Bernardovu smrt i izdaju, Libija odlučuje da se baci sa mosta i završi sa svojim životom. Teško pogođeni njenom smrću, braća je sahranjuju i zaklinju se nad njenim grobom da će je osvetiti.

Nakon nekog vremena, braća Rejes se upućuju na hacijendu Elizondo, i igrom okolnosti ih tamo pomešaju sa radnicima koje su pozvali za izgradnju nove kuće na hacijendi. S obzirom na to da im ide u korist, prihvataju tu igru i zapošljavaju se na imanju kao radnici, kako bi pripremili plan kojim će sprovesti osvetu.

U međuvremenu, oni upoznaju članove porodice Elizondo.

Gabrijela, Bernandova žena, tvrdoglava je, netolerantna i pristrasna žena, naviknuta da nameće svoja naređenja preko tuđih interesa.

Norma, srednja ćerka, lepa je koliko i nezadovoljna svojim životom, žrtva je silovanja, nakon i zbog čega ju je majka prisilila na brak sa čovekom koga ne voli.

Gabrijeline ostale ćerke su Sarita (najstarija) i Himena (najmlađa), njima majka manipuliše, brani im da proživljavaju svoju mladost i slobodu kako dolikuje, drži ih pod stalnim nadzorom i svojim prisustvom.

Martin Asevedo, Gabrijelin otac, jedini je koji uspeva izbegavati nepodnošljivu diktaturu svoje ćerke. On je vojni radnik u penziji, nepokretan je, ali se sa svojim invalidskim kolicima neumorno kreće po svim predelima kuće vičući, pevajući, igrajući se sa služavkama i istražujući tajne.... Zabavan je i drzak, nežan i razuman, on je lik koji se ne ustručava izricanja onog što misli i oseća.

Na kraju, tu je i Fernando Eskandon, Normin suprug. Uvažen, kulturan i elegantan, oženio se zbog interesa.

Duboka mržnja otpočinje promenu kada braća Rejes bivaju uhvaćeni u sopstvenu zamku i zaljubljuju se u sestre Elizondo.... Tada se hacijenda Elizondo pretvara u bojno polje na kome ljubav, mržnja i strast igraju glavne uloge.

Uloge:
Danna García - Norma Elizondo Acevedo
Mario Cimarro - Juan Reyes
Paola Rey - Jimena Elizondo Acevedo
Juan Alfonso Baptista - Oscar Reyes
Natasha Klauss - Sara "Sarita" Elizondo Acevedo
Michel Brown - Franco Reyes
Kristina Lilley - Gabriela Acevedo vda. de Elizondo
Juan Pablo Shuk - Fernando Escandón
Lorena Meritano - Dinorah Rosales
Ana Lucía Dominguez - Libia Reyes / Ruth Uribe Santos de Coronado
Zharick León - Rosario Montes
Jorge Cao - Martín Acevedo
Juan Sebastián Aragón - Armando Navarro
Gloria Gómez - Eva Rodríguez
Germán Rojas - Bernardo Elizondo
Sebastián Boscán - Leandro Santos
Maria Margarita Giraldo - Raquel Santos de Uribe
Consuelo Luzardo - Melissa vda. de Santos
Giovanni Suarez Forero - Benito Santos
Fernando Corredor - Calixto Uribe
Julio del Mar - Leonidas Coronado
Lady Noriega - Maria Josefa Trinidad Felipa Ronderos "Pepita"
Andrea Villareal - Panchita López
Pedro Roda - Olegario
Talú Quintero - Eduvina Trueba
Andrés Felipe Martínez - Malcolm Ríos

Trejler:
avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 20.05.14 22:06

Prvo bih da se izvinim Bayronu (koliko vidim, on je pisao na sr.wiki sinopsis, a ako nije on, onda se izvinjavam onome ko je pisao) što sam prepisao sinopsis (zaista me je mrzelo da smišljam sinopsis, imao sam nekih problema oko slike, a i kopiranja, jer sam na tabletu  stars ).
Dalje, kad već gledam (po treći put) seriju, red je i da se prokomentariše.  aw 
Nisam počeo ispočetka, počeo sam od 59. epizode (ima sa prevodom sa hrvatskog RTL2 na ovom YT kanalu), stigao sam do 100-tke.  mrgreen 
Oduševljen sam serijom, kao kad sam prva dva puta gledao (DM SAT i Pink).  aw
Sva tri para imaju divnu priču, kao i hemiju, zaista ne bih mogao da izdvojim koji je najbolji, svaki je na svoj način poseban.  wub Doduše, Norma me je nervirala onaj period kad je verovala Dinoriti i mamici sve što joj kažu loše za Juana.  facepalm Otkad je skapirala da Dinorita juri Juana, postala mi je ponovo super.  thumbup Oscar i njegovo kupanje celog dana u đakuziju, koji kralj.  rofl naklon Pa kad je Jimena došla kod njega i stavila mu ruke na oči da pogodi ko je, on se zajebava da je neka druga, a ona mu gura glavu u vodu.  rofl Franco i Sarita su predivni, kao i njihovi dijalozi. naklon Kako je spasila Franca od Herzoga i Rubinskog sa onom puškom, pa kad su bili u onom kafiću kad se Sarita drala na Franca, ne bi li ga spasila.  naklon Martincito de mi vida/el viejito lindo i Pepita de mis amores/la palomita pichona su tandem snova, kraljevi.  rofl naklon Pepita i njeni nadimci Armandito/Rosarito/Martincito de mi vida su naklon  rofl  Bila mi je baš emotivna scena kad Martin, za koga se niko nije setio da mu je rođendan, gleda kroz prozor, vidi Pepitu kako peva serenadu i pođu mu suze niz oči.  cry naklon A tek scena kad one 3 opajdare sa popom dođu da se mole za Martincitovu dušu, misleći da je mrtav (još nudile Gabrieli drvo za izradu kovčega  lol1 ), kad ono, on se probudi i počne da davi ovu što je glumi Margarita Duran.  rofl  naklon Jorge Cao je maestralan, u svakoj ulozi je odličan.  naklon Doduše, i ostali ne odskaču od njega, svi do jednog su bili na visini zadatka.  naklon 
Fernando mi je odvratan, organski ga ne podnosim (iako je Shuk odličan). puke  Obožavam svaku scenu kad ga Reyesi biju, znači uživam!  jupi Jedva čekam onu scenu kad Oscar sazna da je Fernando pokušao da siluje Jimenu, pa obriše sa njim pod kuće Elizondo.  juhu rofl
Ruth došla na imanje Reyesa, pobegla od Raquelite i vrlo brzo zauzela Libijino mesto, sad su baš prava porodica.  aw
Raquelita došla da je traži, a otišla kao pokisla kokoška (što reče Oscar  rofl ) i raščupane perike, kao i one 3 opajdare. lol1
Melisa, Benito i Leandro su piš živi.  rofl naklon 
Leandro: Kako to misliš oteli (secuestraron) Juana?
Melisa: Šta?! Kastrirali (castraron) ga?
Leandro: Ne, oteli ga.
Melisa: A, pa dobro, onda. Ma ne, nije dobro, užasno je.
A Benito se raduje.  rofl Umirem na njegovo tiita i insoportable (x2), a tek face koje napravi dok to izgovara.  rofl naklon
Memito i don Armandito su šou.  rofl Jadan Memo, 3x pokušavao da ubije Armanda (to je tako izgledalo kao kad Kojot pokušava da uhvati Pticu Trkačicu, pa joj podmeće zamke), a na kraju sam najebe.  rofl Jadan, celo telo mu u zavojima, izgleda kao mumija.  rofl Armando i Rosario su mi divan par (iako mu ne opraštam one šamare što je uputio Rosario  nono ), kako se ona sad brine za njega jer je ranjen.  aw Armando me je u početku nervirao, vremenom mi je postao drag, možda zbog toga što mu je retko šta uspelo u životu (Rosarijino ubistvo propalo, Francovo takođe, ima još nešto sigurno, samo ne mogu da se setim šta  zubo ).  roofl
Dinorita mi je nekad naporna, ali obožavam kad se dere.  aw rofl Umro sam na scenu kad je Juan obesi naopačke, pa se dere da ga pusti, on je pusti a ona se skrši na pod.  rofl Dinoritina familija  rofl Belinda vežba, nailazi Ursula:
Ursula: Nemoj da vežbaš, naići će radnici, možeš im izazvati....
Belinda sva uzbuđena počne da priča nešto tipa kakva je ona lepotica, a Ursula će na to: Možeš im izazvati mučninu, dušo, mučninu.  rofl
Zacarias, jadan, ne može da gleda u neku lepu ženu (u poslednje vreme Ruth  roofl ), odmah ga Ursula saseče.  rofl 
Inače, jadni Juan i Ruth u onoj rupi, ovi (Norma, Jimena, Sara, Oscar i Franco) ih nisu čuli kako se deru.  sad
Muzika, dijalozi, atmosfera, gluma, likovi, produkcija, sve je odlično, vrhunski.  aw  naklon 
Mogao bih do sutra da pričam o ovoj noveli, predivna je (meni najbolja/najdraža).   naklon 
Dakle, PDG  aw

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Xsica on 20.05.14 23:58

meni je to isto jedna od najbojih sapunica, iako serija ima pad tamo poslje 110 (tak neš) epke. Šteta šta nisu održali ritam do kraja. Svi parovi su zakon ali Sara i Franco su mi jedan od najboljih parova ikad wub 
avatar
Xsica
Member
Member

Poruka : 212
Pridružen : 2012-08-29

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 26.05.14 0:51

Odgledao do 106. epizode. Juan i Ruth pobegli iz rupe, kako emotivna scena kad Ruth drhti od hladnoće:
Juan: Ruth, neću dozvoliti da umreš! Ako, umreš, umreću sa tobom, neću moći da izdržim da mi sestra opet umre.
Ruth: Juane, volim i tebe i tvoju braću, bili ste mi jedina porodica koju sam imala. (verovatno je mislila kako se pored njih osećala kao da su zaista porodica, a da se kod Raquel nije tako osećala jer je bila stroga prema njoj  nezna )
 cry 
Kakva scena kad su ih našli, naježio sam se. aw Dinorita pobegla izgleda na Havaje, još se kreše sa nekim crncem. roofl Armando i Rosario se pomirili.  aw Krivo mi je što nije bilo Memita u ovim epizodama.  tuzni roofl Al' dobro, barem je bilo šou programa Benito-Melisa-Leandro.  jupi roofl 
Jadan Benito, stigla mu je konkurencija, Antonio jede kao on, pa zato pizdi i traži od tiite Raquel da ga primi kod sebe.  lol2 Leandro, da može, pojeo bi Antonija, proždire ga pogledom.  lol2
A da, divna scena kad odu Leandro, Benito i Melisa kod Raquelite da je teše zato što je Ruth nestala, pa ih ona otera, al' taman kad ovi odu, ona se predomisli i kaže im da su joj potrebni, nema nikoga i onda je zagrle.  aw Al' ono jutro kad Benito razgovara sa tiitom, pa kad se dere Mamaaaa, mamiiiitaaa!, a ona jadna došla kući kasno sa proslave, mukica.  look Silazi Leandro:
Leandro: Šta urlaš kao sirena?
Benito: Jedina sirena ovde si ti.
 lol2
Pa onda siđe i Melisa sva smušena sa nečim na glavi, valjda je led umotan/ubačen u nešto i uzima nešto (valjda je vazica neka) i javlja se kao da je telefon, pa onda krene u WC, umesto u trpezariju, hoće vodu.  lol2 Benito popizdeo kad je video Antonija u kući, kao šta će ovaj insoportable ovde nepristojno (polugo) odeven.  lol2
104. i 105. epizoda  shock sad (treći put se šokiram na Saritino bičevanje, zaista potresno  cry ) Uh, onaj Fernando, PREZIREM ga, mora u sve da se meša!  ranting Tresnuo Saritu, došla i Norma da je odbrani, idiot tresnuo i nju.  besan Al' ga je zato Jimena ispljuskala vodom, a potom ga sve tri izubijale.  juhu Uživam kad god ga neko umlati/pljesne mu šamar.  egyptian Sarita posle otišla da se nađe sa Francom i kresnuli se.  aw juhu Naravno, debil Fernando je sve morao da pokvari.  besan Otišao kod Gabriele i rekao joj šta joj ćerka radi i odveo je u kućicu, skot debilni.  ranting Gabriela ih izvela iz kućice, kreten se ceri.  ranting Onda je Franco prebio Fernanda. juhu Naravno, Gabrielita je spasila voljenog Fernandita, njega oterala na imanje, Franca sa poseda, a Saritu u kućicu i izbičevala je.  cry ranting Kretenka, umalo je nije ubila!  besan OK, razumem da se razočarala u nju jer je verovala da je bolja od sestara i da se neće spetljati sa nekim od Reyesa, ali da je onako krvnički izbičuje, za to nemam razumevanja. I još kaže da su je udarci više boleli nego Saritu.  facepalm Tako sam želeo da je Martin izbičuje, pa da vidi, debilka.  besan Nije to uradio, al' joj je rekao nešto: Trebalo je da te sad izbičujem, ali nisam sposoban da uradim takvo nešto, čak ni u najljućem besu.  naklon Al' posle kad je Norma rekla Gabrieli: Misliš da si bolja od Reyesa i da su oni divljaci, a ti si počinila ogromno divljaštvo, ne razlikuješ se od divljaka. (nešto tako) Bravo, Norma, kraljice!  aplauz juhu Taman da Gabriela izbaci Fernanda sa imanja, on joj predloži da se venčaju i počeo da je zavodi, ona je promenila odluku i izabrala Fernanda. wall Martin lupio šamar Gabrieli.  jupi Tako, kad je već dovoljno nije pljeskao kad je bila mala, mada opet nju to ne može da urazumi.  facepalm Hortenciu strpali u ludnicu, baš mi je bilo žao one žene što je mislila da joj je Ruth ćerka, jadna.  cry 
Što se same serije tiče, mislim da dosad ni kod jedne nisam toliko mrzeo likove, a pojedine toliko voleo i toliko su mi bili dragi, a neke mi je čas bilo žao, čas su me dovodili do ludila. To samo dokazuje da su glumci, scenarista i cela produkcija uradili odličan posao.  naklon

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 11.06.14 15:37

Odgledao do 117. epizode, odlične su.  thumbup 

Gabrielita i Fernandito se vratili sa medenog meseca i zatekli cirkus kod kuće predvođen Pepitom i Martincitom.  rofl Koje face kad su ugledali Fernanda i Gabrielu, očekivali su da se Jimena vrati iz bolnice.  naklon Jimena je došla nakon njih, isprva je bila spremna da ode sa Oscarom, ali se predomislila i ostala na Gabrielinom imanju, hoće da sa sestrama zaštiti Gabrielu od Fernanda. Fernando debil već ošamario Normu, jer je ona njega ošamarila i zapretio joj da će svaki njen udarac uzvratiti dvostruko.  ranting

Melisa sredila Leonidasa, prestao je da gnjavi Antonija da se vrati na studije.  thumbsup 

Leandro vs Benito dijalozi  lol2 Umro sam kad je Benito išao da kupuje sa Belindom stvari, pa se posvađao sa Leandrom.  rofl Benito i Belinda, predivan su par.  aw lol2 Belinda se oblači kao Dinorita, stvari joj 2x veće, a ovaj stalno drži nešto u ruci i jede.  rofl naklon Umro sam kad je familija Rosales uhvatila con las manos en la masa Benita, pa ga naterali da oženi Belindu, zato što je pokušao da je sliuje.  rofl Onda je pravi cirkus izbio na Gabrielinom imanju, pa ih je Martin sve rasterao puškom.  rofl naklon Razilazite se, mladenci su otišli, a vi ste još uvek tu! roofl

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 15.06.14 18:44

Stigao do 124. epizode.

Vratila se Dinorita, već pokušala da ubije Juana (a i da upuca Normu).  roofl

Ode Dominga sa imanja. sad Sad je Martincito ostao bez verne prijateljice, baš mi je bila tužna scena kad je Martin gleda sa prozora kako odlazi, pa još jadničak plače.  cry Glupi Malcolm i Carmela  wall Ne podnosim ih. Već došli, a odmah počeli da naređuju kao da su dugo vreme na imanju.  besan A debilka Gabriela samo aminuje ono što narede.  facepalm 

Jadna Melisa, Conchita htela da je "ubije" pištoljem na vodu.  rofl A Leandro se sakrio ispod stola i viče: Policija! Policija!  lol2 Pa se posle još žali Ruth kako se uplašio jer ne želi da ostane siroče.  lol1 
Leonidas priznao Melisi da je zaljubljen u nju, ona se zabezeknula.  look

Memito prvo govori kako je Armando gad i kako ne želi da ga vidi, a onda jurne kod njega da mu traži posao.  rofl Baš je falio u ovim epizodama, dugo ga nije bilo.  mrgreen 

Belinda na klaviru  lol2 Drnda onaj klavir, a Raquelita da crkne.  rofl Samo još jednu melodiju da odsviram, volim da sviram. I počne da drnda onaj klavir i treska se.  lol2 

Benito se obradovao što Antonio odlazi, pustio muziku na kasetofonu, a Leandro mu uzeo taj kasetofon i razbio ga.  lol2

Genijalni su.  aw

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 22.06.14 17:13

Na 135. epizodi sam (preskočio epizode 128-132, nedostaju na onom YT kanalu, šteta, jer su to ključne epizode  sad , al' dobro, prisetio sam se scene kad Fernando pokuša da siluje Jimenu, pa ga Sara spreči i lupi mu šamar ( egyptian ) i scene kad posle Oscar isprebija Fernanda, lansira ga niz stepenice, obriše pod njime  jupi , a onda Martin viče: Tresni ga, prebij ga! (tako nešto  smile2 )  rofl  naklon ).

Jadne Norma i Sarita protiv onih idiota Fernanda, Malcolma i Carmele.  sad Svaki put dobijem osip kad Fernando kaže MOJE imanje, MOJ posed, znači, jedva je dočekao da počne da komanduje. wall 

Jimena i Oscar uživaju zajedno, divni su. aw 

Dominga-Olegario-Quintina trougao je urnebesan. rofl Kad se ove dve dohvatile kod one slame, pa se iščupaše, jedva ih Juanito rastavi.  rofl A onda posle, Dominga, prijateljice moja, i počnu da smišljaju plan da se osvete Olegariju.  rofl Sad su ga malo išljepkale njih dve, čas ga jedna gurne ka onoj drugoj, čas ova druga onoj prvoj, igraju se sa njim.  look Uto naiđe Fernando, otera ove dve, Olegario ga tresnuo ( juhu ), ali će ga, izgleda, ovaj izbičevati (toga se ne sećam baš najbolje).  sad

Ruth saznala od Calixta da joj je Eva majka. Razgovarala je sa Evom o tome na miru, bez ikakvih napada ludila i ne znam ni ja čega. Sve je rešeno mirnim tonom. thumbup

Dinorite opet nema, ni ostatka familije Rosales, izuzev Belinde (i to samo sa Benitom u paru  look ).  zubo

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 15.07.14 22:48

Stigao do 154. Odlične epizode, ali mi je žao Martincita, definitivno najtragičniji lik u seriji.  cry Odlična scena kad razgovara sa Gabrielom:

Gabriela: Zašto ne bi otišao kod Reyesa? Tamo su svi koji te vole.
Martin: Svi....osim tebe. Šta će mi sve, kad ti nisi uz mene. Ne znam šta se dešava, ni što nećeš ili ne želiš da mi kažeš, ali biću uz tebe, ako ti zatrebam.
 cry 
Jorge Cao i Kristina Lilley su bili odlični u ovoj sceni, svaka im čast.  naklon 

Pa još kad mu je Pepita došla u posetu, došlo mi da zaplačem zajedno sa njim, koliko mi ga je žao.  cry A tek kad je počeo da jede ono što je razbacao, bio je gladan, jadničak.  sad Narednih 15-ak epizoda će biti pravo mučenje za mene, dok ne pobegne iz ludnice sa Hortenciom.

Fernando, Malcolm i Carmela su mi NAJODVRATNIJI likovi ikada, ne podnosim ih organski.  wall Odlično napisani, ali pregrozni. Ova Carmela je toliki debil, da ja nemam reči.  bonk Uništila Martinovu uniformu, ali je zato Leandro spasio situaciju.  jupi Umro sam kad je došao obučen kao radnik sa hemijskog čišćenja, pa počeo da priča dubokim glasom.  rofl  naklon Al' zato Carmelina i Malcolmova faca kad su videli uniformu čitavu, popizdeli su. baklja5 hihi Šteta što nisu crkli od muke.  ninja 

Konačno je Gabriela progledala, ali prekasno. S jedne strane mi je drago što se ovako ponašaju svi prema njoj, s druge strane i ne, zbog Martina, tutnuli ga u neki sobičak.  sad 

Interesantno kako je razmak između odlaska sestara sa imanja 10 epizoda. Jimena je otišla oko 130., Norma u 141., a Sara u 151.  mrgreen Barem su one na sigurnom. Kako sam uživao kad je Juan premlatio stoku Fernanda, pa još zavrljačio kravu Carmelu na onaj beton ispred kuće. jupi aplauz

Čudno mi je kad vidim Conchitu onako veselu (pare su čudo lol1 ), pored Melise i Leonidasa, spremaju svadbu.  rofl 

Dinorita se malo zajebala, upucala pogrešne ljude.  pop Baš je glupa, ne može da razlikuje Juana i nekog starca, mislim stvarno.  look Al' se Belinda dobro ugruvala kad je ispala iz auta.  rofl A jadan Benito, još je i brani, zacopao se u nju.  roofl Umro sam kad je počeo da treska Calixta, mislili su on i Raquelita da je progutao toplomer. look 

I da, malo mi je glupo što Martin nije rekao onom policajcu da su Fernando i Dinora ljubavnici, kad je već znao.  nezna Al' dobro, onda novela ne bi imala 188 epizoda, nego max 160.  zubo Sad kreću napete epizode.  popcorn

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 18.07.14 20:33

174. epizoda  naklon naklon 

Juan otišao da izbavi Gabrielu sam, a 2-3 epizode pre toga besneo što je Norma išla na imanje da vidi šta se događa. facepalm rofl 
Martincito se izvukao iz one ludare sa Hortenciom.  jupi Ne znam da l' mi je bolji tandem Martin-Pepita ili Martin-Hortencia.  zubo Kako mi je bilo genijalno kada Martin i Hortencia provale da im se bolničari približavaju, pa počnu da se prave ludi, ućute i nakrive glavu.  rofl naklon A tek kad je Hortencia došla kod Martina u sobu, pa se ogrnula onim čaršavom, pa se uplašio kad je video.  lol2 Onda je naišla bolničarka i Hortencia je počela da "mesečari".  lol2 Ma genijalni su mi.  aw Kako je samo pretukla Filemona i Esperanzu (glumila je i Josefu u DB, stalno neka sponzoruša  smile2 ), a Martin viče i podržava je.  rofl 

Žao mi Raquelite i Calixta, ali da nisu umrli, one 3 kvočke ne bi crkle od muke što je Eva postala jedina Raquelina naslednica.  wow Kakve su samo face napravile, plus se Benito razočarao.  cry rofl Al' umro sam kad je zvao Magnoliju, ne može da spava zbog tiitinog duha.  rofl Conchita je rekla Magnoliji da se čuvaju Raquelitinog duha, pojavljuje se nekoliko dana posle smrti, Benito se odsekao.  lol1 
Da se vratim na 174. ep. Preuzbudljiva i prenapeta epizoda.  popcorn Najjači definitivno kraj, kad ostali dolaze da spasu Juana i Gabrielu, pa Dinorita počne da puca na njih, ali i Dinoritino dranje na Gabrielu i Juana da uđu u kuću. aw  rofl Taman da nastavi sa pucnjavom, hladan tuš - policijske sirene se čuju, dolazi policija.  juhu Al' Dinoritina i Fernanditova faca kad su videli policijska kola - priceless. naklon Uvek sam obožavao tu epizodu.  aplauz Taman su se Sarita i Norma poradovale što dolazi policija, ali ne znaju da ih čeka 10-epizodno putovanje kroz močvaru.  mrgreen 

Sećam se da sam tu epizodu gledao sa babom i dedom, kad je išla na Pinku, i baš smo se pitali da l' će da se završi serija sa 175. epizodom, ali smo se debelo prešli.  mrgreen

Sad ću malo da usporim sa gledanjem, gledaću svakog dana po jednu epizodu, da bih završio do kraja jula, a onda počinjem sa TVAEAQ. aw jupi

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8965
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by -MILOS- on 18.07.14 21:28

Stefane a gde gledas PDG?

_________________
Fariña 06/10
Sin senos si hay paraiso 3 04/?
Sin tu mirada 010/111
avatar
-MILOS-
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 3922
Pridružen : 2011-09-01

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum