EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Pasión de gavilanes

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Ángel on 23.02.16 0:42

StefanJ wrote:Sećam se kad ga je vezivala i nonstop skakala oko njega sva napaljena da se kreše sa njim, a on sav za'lađen. look

Čini mi se na nekom stolu, mislim da se sećam toga. lol1

_________________
avatar
Ángel
Moderator
Moderator

Poruka : 8639
Pridružen : 2011-07-17

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Eiza on 23.02.16 1:54

StefanJ wrote:Dinora je dobila informaciju (ne sećam se ko joj je rekao, valjda ona estrambotica Belinda) da će se Juan i Norma venčati u toj crkvi, obukla se u nekog matorog, došla pred crkvu i puškom počela da gađa sve redom koji su izlazili i pobegla.

Da, rekla joj je Belinda (koja se u to vrijeme šetala s onim debeljucom, Beto ili kako se zvao), koju je moj pokojni stric prezirao govoreći da su joj oči na vrh glave ko u zmije... rofl Eh, kakva su to vremena bila. cry

Belinda je saznala da je pogriješila i zvala je Dinoru, ali ova je već bila otišla na nekoj kočiji. I ovi kad su krenuli iz crkve, ova masakr pravila, trči Belinda i govori to su pogrešni rofl naklon Gabriela je isto došla u tu crkvu jer nije čula za promjenu plana, pa ju je tada ona prepoznala (Dinoru) ispod brkova i šešira.

Gabriela je bila skrivena tamo sa strane, kako je tada bila posvađana s kćerima zbog Fernanda. Dinora ju je čak stavila i na nišan kada ju je skontala, ali ipak nije opalila.

_________________

avatar
Eiza
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 1069
Pridružen : 2013-06-15

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stef on 23.02.16 2:16

Belinda aw Kakva lepota. naklon rofl

Benito se zvao, poznat po insoportable, insoportable!, što je ubacivao u svaku drugu rečenicu. rofl Ma oni su bili najbolji par u seriji, kakvi Franco i Sarita, Oscar i Jimena. look

Ma meni prolazi kroz glavu da je Dinora došla na kočiji, al' nisam hteo da pišem jer nisam bio siguran. Znam da je posle sela u neka kola sa Belindom i pobegla.

Da, da, bila je i Gabriela, sad se sećam. Mislim da bi je Dinora koknula da je nije Belinda požurila da pobegnu.

_________________

avatar
Stef
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 8747
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Eiza on 23.02.16 2:27

StefanJ wrote:Ma oni su bili najbolji par u seriji, kakvi Franco i Sarita, Oscar i Jimena.

rofl

Znam da je posle sela u neka kola sa Belindom i pobegla.

Da, da, pa se Belinda uspaničila i iskočila iz auta na zaprepaštenje ove druge. rofl naklon

_________________

avatar
Eiza
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 1069
Pridružen : 2013-06-15

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Ángel on 29.02.16 14:44

Odgledao sam prve 4. epizode skraćene verzije i mnogo sam ljut. rofl


Prvo zato što je osnovni motiv serije - osveta braće - toliko debilna i neosnovana da to potire čitavu radnju. facepalm
Tri brata idu da svete smrt sestre, koja se ubila, dakle devojka je izvršila samoubistvo. Ali ne, oni svete njenu smrt. I to porodici čoveka u koga je ona svojevoljno bila zaljubljena i kome se predala.

Hello?! Ko je ovde lud? stars rofl Svetiš se zato što ti se sestra smuvala sa starijim tipom sa kojim je sama to htela i posle čije je smrti sama skočila sa mosta.

Bravo. naklon

Nesrećni Mejia je bar napravio da je villano ubio njihovu sestru, pa su se imali i zašto svetiti. Ovi ovde nemaju veze s mozgom.


Drugo, Norma.
Koja je ona krava. ranting

Eva je uhvatila kako se ljubaka s Huanom.
Sarita je uhvatila kako se jaše s Huanom za vreme proslave u kući.
Fernando je uhvatio kako mazi golog Huana.
I na kraju je ostala trudna sa njim i svi znaju da je trudna.

Posle toga se smuvaju Himena i Oskar.
Norma uhvati Himenu i Oskara na delu. I onda ta ista (udata i sa drugim trudna) Norma ošamari Himenu! shock Pa koji k?! besan


Čekam Dinoru da se pojavi. diablo

_________________
avatar
Ángel
Moderator
Moderator

Poruka : 8639
Pridružen : 2011-07-17

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Bayron on 29.02.16 18:54

svete se zato što je libija bila izigrana od strane bernarda, skrivao je da je oženjen i da ima porodicu, dok joj je obećavao brak i napravio dete. izašao je i pred braćom sa lažima. zvređana je i ponižena od strane njegove porodice, bilo je svedoka, što je navelo da te večeri izvrši samoubistvo. malo li je?

a to da je norma kreten, ona se huanu znala i opirati, znala je i njemu da udari šamar kad joj priđe. himena je od nje mlađa, tip devojke koja traži zabavu... kreten bi bila da je otišla gabrijeli da to sruči. možda i ne želi da sestra ponavlja njene "greške". dalo bi se tu naći toliko opravdanja...

Bayron
Administrator
Administrator

Poruka : 6959
Pridružen : 2011-05-25
Godina : 29

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Ángel on 29.02.16 19:07

Tražiš opravdanja tamo gde ih nema, zato što ti je ovo omiljena serija.

Matori je posle otkrivanja istine rekao braći da će se razvesti i oženiti njihovom sestrom. Čak i kad se posvađao sa Fernandom, krenuo je kući da sam sve kaže ženi.

Ne kažem ja da je Norma kilava i da ne ume da pokaže zube... Već da je ošamarila sestru koja je uradila mnogo manje loših stvari od nje.

_________________
avatar
Ángel
Moderator
Moderator

Poruka : 8639
Pridružen : 2011-07-17

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Bayron on 29.02.16 23:02

to što mi znamo da je bernardo planirao sve to da sprovede u delo, ne znači da su znali i rejesovi. uostalom, sam pojam tako isplanirane osvete je za real life smešan, dok je za fikciju sasvim je uredan.

uživaj u gledanju, mani se manisanja.

Bayron
Administrator
Administrator

Poruka : 6959
Pridružen : 2011-05-25
Godina : 29

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Ángel on 01.03.16 12:02

Ma šta Rejesovi nisu znali, kad je matori njima rekao razvešću se i oženiću se vašom sestrom. Al dobro... Sinopsis je takav kakav je.


Zavšrih sa gledanjem skraćene.
Grozna je. sad
Serija od 188 epizoda i 3 glavna para ne može dobro da se skrati. Čak je i Sortilegio od 90 epizoda loše skraćen.

Ne znam zašto uvek izbacuju dobre scene koje većini ostaju u sećanju, a ubacuju neke debilne i potpuno nevažne.

Skraćena DVD izdanja definitivno nisu opcija za gledanje serije koju niste gledali. Eventualno može da posluži za podsećanje ili ako neko nema vremena da ponovo gleda kompletnu telenovelu. Za drugo ne služe, a posebno ne da neko na taj način odgleda seriju koju pre nije pogledao u celini.

Posle 10+ godina Oskar i Himena su i dalje ubedljivo najbolji, a Sarita i Franko najdosadniji par. Franko je bio super sa Rosario... Prosto je Sarita naporan lik, koja je pola serija bila uz mamu i konje i ništa više. Da joj Franko nije rekao da je ružna ona bi do kraja života gurala svoju priču.

Serije je otišla u aut onog momenta kada je Gabrijela odlučila da se uda za Fernanda.

Bilo je milion likova koji su bili naporni, dosadni, glupi i toliko išli na nerve da bi razbili TV.

Ona matora Rakel sa mužem, Eva, Malcolm i ona njegova odvratna babetina što su služili posle Fernanditu, Dinorini roditelji, rođaka... Očaj. Nepodnošljivi kao barrio u kome glavnu reč vodi Carmen Salinas.

Šteta što nigde na netu nema kompletna u pristojnom kvalitetu, jer bih voleo da se podsetim kompletne Oscarove i Himenine i Armandove i Rosarijine (od svih njihovih scena, tuča, svađa koje pamtim u DVD izdanju nema ničega) priče, jer sam zbog njih i izgurao celu seriju dok je išla na Pinku. ziveli

_________________
avatar
Ángel
Moderator
Moderator

Poruka : 8639
Pridružen : 2011-07-17

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Stefy on 01.03.16 13:38

Ja uopšte seriju nisam doživeo tako negativno kao ti. Imam utisak da zbog tvoje privrženosti Televisi i činjenici da imaju rimejk FELS ovde sad tražiš dlaku u jajetu, a nema je. Meni je prvih 20 epizoda bilo užasno dosadno i razmišljao sam da prekinem jer me je nenormalno smaralo pošto se ništa nije događalo sve do otmice Himene i Oskara. Tad je serija počela da mi bude interesantna.

Meni uopšte nisu Malkolm i Karmela bili naporni, već su mi bili mnogo smešni i zanimljivi. rofl Eva jeste smarala previše, ali Dinorina porodica i sve to što si ti naveo su meni bili urnebesni. Jeste to bilo naporno jer je serija sama po sebi razvučena i napisana do detalja, pa je bilo dosta nepotrebnih scena. Ako ti to porediš sa barrijom iz Televisinih serija, to stvarno ne mogu da razumem. Meni je to ogromna razlika jer su mi ti barriji iz većine serija nepodnošljivi za gledanje, do te mere da krenem da se nerviram zato što imaju neki tako odvratan i seljački humor koji je verovatno smešan babama u Meksiku. Ovde je taj humor nekako mnogo bolje i zanimljivije osmišljen i realizovan, sa zanimljivim situacijama da stvarno ne možeš da se suzdržiš i da se ne smeješ.

Franko i Rosario se meni nisu svideli kao par uopšte, a Franko i Sarita su mi posle bili super. Meni su najnaporniji za gledanje bili Huan i Norma jer su se stalno premišljali, te hoće, te neće, a Norma je bila takva glupača jer je verovala svima sem Huanu u većem delu serije. Rosario i Armando su mi bili isto predosadni, kroz celu seriju jedne, te iste svađe, isti dijalozi i samo sam čekao da se sa njima "nešto" desi da postanu zanimljivi, ali su oni do samog kraja serije se tako svađali i raspravljali oko jedne, te iste stvari.

Meni je serija postala naporna od trenutka kada se Dinora ušunjala na imanje Elizondovih i zaposela ga na 30 epizoda i niko ništa nije provaljivao, niti bilo kome govorio jer su Fernando i Dinora pretili da će ubiti Gabrijelu. Taj deo mi je bio mučan za gledanje jer su ga baaaš razvukli.

DVD izdanje ne znam kakvo je, još ga nisam gledao, ali ne očekujem da bude dobro jer 188 epizoda da se skrati na manje od 13 sati je malo teže pogotovo kad je u pitanju jedna ovakva serija sa ovoliko likova. Da hoće dobro to da skrate, neke likove treba potpuno izbaciti i u centru staviti tri glavna para, a ovde su, koliko sam premotavao, skoro svi likovi bili zastupljeni. Skraćena ECDD, sa 40 epizoda manje, traje duže od ove. stars Neka skraćena izdanja jesu okej, po mom mišljenju.

_________________
avatar
Stefy
Moderator
Moderator

Poruka : 4078
Pridružen : 2011-07-19
Godina : 21

http://elizabeth-gutierrez.serbianforum.info/

Back to top Go down

Re: Pasión de gavilanes

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum