EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma

Las aguas mansas Eog4CZj

Las aguas mansas

Go down

Las aguas mansas Empty Las aguas mansas

Post by Stefan on 03.01.15 23:57

LAS AGUAS MANSAS

Las aguas mansas Lam

RTI, 1994.
Broj epizoda: 125


Bežeći od nasilja, trojica braće Rejes zajedno sa svojom sestrom došli su u glavni grad, nakon što su u rodnom mestu izgubili imanje. Stigli su spremni da se suoče sa svim nedaćama i obezbede sebi bolju budućnost.

Huan je najstariji među njima i nakon smrti roditelja preuzeo je na sebe ulogu oca za Oskara, Franka i Libiju, koja je u tajnosti spoznala ljubav u naručju znatno starijeg čoveka, preduzetnika Bernarda Elizonda. Kada Oskar otkrije njenu tajnu, u toj vezi vidi slamku za spas porodice, s obzirom da se Rejesovi ne nalaze u najboljoj finansijskoj situaciji.

Kada se suoči sa Libijinom braćom, Bernardo im obećava da će se oženiti njome. Mada je bio veliki čovek, on je takođe krio brojne tajne - dok se potajno viđao sa mlađanom ljubavnicom, kod kuće ga je čekala porodica. Ipak, on je bio spreman da napusti porodični dom i odrekne se privilegija koje je sa sobom nosilo visoko društvo, kako bi bio srećan sa devojkom koju voli.

Njegova supruga Gabrijela, elegantna koliko i hladna, licemerna i ponosna, trudila se da deluje kao zadovoljna žena, mada se iza lažnog osmeha skrivala santa leda. Sa druge strane, kćerke koje je rodila u braku sa suprugom - Sarita, Sofija i Himena - sušta su joj suprotnost.

Sofija je prelepa, ali veoma nesrećna. Pod majčinom prisilom udala se za bogatog oportunistu Fernanda Eskandona, ali iako mu je postala supruga, nikada nije bila njegova žena. Naime, njena duša okovana je traumom iz prošlosti - nepoznati muškarac silovao ju je i tako joj oduzeo nevinost.

Sa svima njima u kući živi i Gabrijelin otac Martin Asevedo, simpatičan, oštrouman starac britkog jezika, koji je prikovan za invalidska kolica. Kružeći po kući, saznao je mnoge tajne, koje su postale njegovo jedino oružje protiv svih onih koji su želeli da ga izbace iz porodičnog doma.

Bernardo je, bežeći od bračnog i porodičnog života koji se pretvorio u rutinu, utehu pronašao u mladoj Libiji. Kada mu je devojka saopštila da je trudna, bio je presrećan, odlučan da zauvek kaže zbogom pređašnjem životu i kolotečini u koju je zapao. Nažalost, snovi mu se nisu ispunili - stradao je u nesreći, a Libija je ostala sama i uplašena, naročito nakon što je saznala da ju je lagao, te da je iza sebe ostavio udovicu i tri odrasle kćeri.

Zabrinuta zbog svega, odlučila je da potraži pomoć od Bernardove udovice. Ipak, Gabrijela ne samo da joj nije pomogla, već ju je i ponizila pred svojim ocem, kćerima i zetom. U očima savršene aristokratske porodice, Libija je bila koristoljubljiva ljubavnica. Povređena nakon susreta sa gordom udovicom, nošena bolom, devojka je okončala svoj život bacivši se sa mosta.

Nakon sestrine smrti, Huan i Oskar uputili su se ka domu porodice Elizondo tražeći osvetu. Franko je bio sa njima, pokušavajući da ih ubedi da nasilje nije rešenje. Tog dana Gabrijela nije bila kod kuće i dočekale su ih Sarita i Himena, koje su ih pomešale sa radnicima koji je trebalo da započnu gradnju kuće za Sofiju i Fernanda. Zabunu je iskoristio Oskar, koji je, svestan činjenice da su se on i njegova braća dopali sestrama Elizondo, ubedio Huana i Franka da se predstave kao radnici i tako lagano isplaniraju i sprovedu svoju osvetu.  

Mada su planirali da zavedu Saritu, Sofiju i Himenu i slome im srca, baš kao što je Bernardo učinio njihovoj sestri, braća će ubrzo upasti u sopstvenu zamku. Kocka je bačena, a igra zavođenja pretvoriće se u opasnu avanturu, u kojoj se neće znati ko je lovac, a ko lovina. Jer ljubav je ta koja odlučuje da im pomrsi planove, a ona uvek ima poslednju reč...

Uloge:

Juan Carlos Guitierrez - Juan Reyes
Margarita Ortega - Sofia Elionzo
Juan Sebastian Aragon - Oscar Reyes
Fabiana Medina - Ximena Elizondo
Luigi Aycardi - Franco Reyes
Patricia Maldonado - Sarita Elizondo
Carlos Congote - Fernando Escandon
Ana Maria Kamper - Gabriela de Elizondo
Julio Medina - Martin Acevedo
Patricia Ercole - Rosario Montes
Victoria Gongora - Libia Reyes
Alejandro Buenaventura - Bernardo Elizondo
Luis Fernando Montoya - Armando Navarro
Constanza Gutiérrez - Eva Rodríguez
María Elena Döehring - Melissa Ferrer
Luis Mesa - Damián Ferrer
Rosa Virginia Villegas - Quintina
Alicia de Rojas - Raquel de Uribe
Talu Quintero - Eduvina Trueva
Stefan
Stefan
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 3240
Pridružen : 2011-05-29
Godina : 29

Back to top Go down

Las aguas mansas Empty Re: Las aguas mansas

Post by kristinkv86 on 14.06.15 14:37

Ne znam da li je iko upoznat sa tim da je ovo originalna verzija "Skrivenih strasti" i "Vrele krvi", a ima i ona spanska verzija, "Jastrebovi". Nisam ni ja mnogo, posto nisam gledala ovo, ali bih rekla da je u pitanju telenovela epohe, a od glumaca su mi ovde poznati Huan Sebastijan Aragon, Karlos Kongote, Viktorija Euhenija Gongora, Patrisija Erkole i Marija Elena Doering. Pogledacu o cemu se ovde radi, i kako ide prica.

kristinkv86
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 3879
Pridružen : 2013-11-10

Back to top Go down

Las aguas mansas Empty Re: Las aguas mansas

Post by Stefy on 07.10.17 4:24

Da li je neko možda našao ovu seriju kompletnu u nekom pristojnom kvalitetu?

_________________
Las aguas mansas 4A2RZFP
Stefy
Stefy
Moderator
Moderator

Poruka : 4244
Pridružen : 2011-07-19
Godina : 22

http://elizabeth-gutierrez.serbianforum.info/

Back to top Go down

Las aguas mansas Empty Re: Las aguas mansas

Post by Srki22 on 17.04.18 19:56

@Stefy wrote:Da li je neko možda našao ovu seriju kompletnu u nekom pristojnom kvalitetu?

Isto pitanje, da li se negde pojavila (ipak je poznatija Jimenezova serija) ? Kvalitet kakav god da je, samo da nije sinhronizovana.
Srki22
Srki22
Junior member
Junior member

Poruka : 155
Pridružen : 2016-11-14

Back to top Go down

Las aguas mansas Empty Re: Las aguas mansas

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum