Luzbel está de visita
Page 3 of 4 • Share •
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Luzbel está de visita
Bilo je na YT, ne znam da l su obrisali. Al ima sigurno na Dailymotionu.

Stef- Moderator
- Poruka : 10292
Na dailymotion ima neka verzija od 54 epizode. To je sigurno kraceno zbog lose gledanosti.
gagi92- Member
- Poruka : 428
Godina : 26
To je to, i ja sam gledao tu skraćenu verziju.
Možda je Telemundo kratio, a može biti da je neko greškom izostavio neke scene.
A možda i jedno i drugo.
Možda je Telemundo kratio, a može biti da je neko greškom izostavio neke scene.
A možda i jedno i drugo.

Stef- Moderator
U svakom slucaju, meni nije smetalo to sto su izostavljene neke scene, to sam primetio tek pred kraj (mislim da samo tu i fale), serija se moze nesmetano pratiti...
Jedino bitno sto fali, ali se moze saznati iz komentara, po meni je:
Luzbel je meni jedna od najdrazih serija, Maria Helena i Walter Diaz maestralni!
Jedino bitno sto fali, ali se moze saznati iz komentara, po meni je:
- Spoiler:
- -poznanstvo Adriana i Begonje od ranije
-kako se razresio problem izmedju Asdrubala i Kristijana na kraju
Luzbel je meni jedna od najdrazih serija, Maria Helena i Walter Diaz maestralni!

Srki22- Junior member
- Poruka : 150
Moram priznati da me pocetak serije smorio i da sam htela da odustanem, ali se sve promenilo Adrianovim dolaskom u kucu Francovih.
Bilo je ocito da ce Adrian reci da je Fabiov sin kako bi ostvario svoj cilj (da otkrije istinu vezanu za smrt majke), mada me ne bi cudilo da se na kraju ispostavi da mu i nije sin, s obirom da je ovde sve suprotno u odnosu na ono sto izgleda. Iz Adrianovih postupaka se moze zakljuciti da je dobar, to dolazi do izrazaja u trenucima njegovih razgovora sa Luciom i Elsom. Iznenadila me scena na kraju jedne epizode kada se on krsti, tu Jimenez pokazuje njegovu pravu prirodu, iako situacije sa Paulinom, bas kao i njegovo ponasanje prema Fabiu, Cristianu govore suprotno.
Ne zna se da li me vise nervira Franco koji vara onakvu zenu da bi se osetio mladim, Karen koja ne zna sta hoce, glumi zrtvu i juri Estebana, ili Paulina, narocito ona koja se izdaje za sveticu, a deluje mi da je "ovaj" iz naziva serije.

Bilo je ocito da ce Adrian reci da je Fabiov sin kako bi ostvario svoj cilj (da otkrije istinu vezanu za smrt majke), mada me ne bi cudilo da se na kraju ispostavi da mu i nije sin, s obirom da je ovde sve suprotno u odnosu na ono sto izgleda. Iz Adrianovih postupaka se moze zakljuciti da je dobar, to dolazi do izrazaja u trenucima njegovih razgovora sa Luciom i Elsom. Iznenadila me scena na kraju jedne epizode kada se on krsti, tu Jimenez pokazuje njegovu pravu prirodu, iako situacije sa Paulinom, bas kao i njegovo ponasanje prema Fabiu, Cristianu govore suprotno.
Ne zna se da li me vise nervira Franco koji vara onakvu zenu da bi se osetio mladim, Karen koja ne zna sta hoce, glumi zrtvu i juri Estebana, ili Paulina, narocito ona koja se izdaje za sveticu, a deluje mi da je "ovaj" iz naziva serije.

jasanty- Member
- Poruka : 212
Adrian je sjajan lik. Do kraja serije je Jimenez baš dobro razradio njegovu priču.
Franco je bio grozan, grozan. I lik i glumac.
Naziv serije je genijalan, mislim u originalu, videćeš i zašto.
Franco je bio grozan, grozan. I lik i glumac.
ili Paulina, narocito ona koja se izdaje za sveticu, a deluje mi da je "ovaj" iz naziva serije.
Naziv serije je genijalan, mislim u originalu, videćeš i zašto.

Stef- Moderator
Mada je meni drazi naziv Adrian esta de visita, kad na kraju ispadne ovo sto sam rekla za Paulinu jer upravo nju za sada dovodim u vezu sa originalnim nazivom. 

jasanty- Member
Meni je bolji Luzbel esta de visita jer je mračniji, moćniji.
Adrian konkretno nema nikakvo značenje a Luzbel, tj Lucifer ima dublje značenje.
Eto dogurao do 10k postova, i taj jubilarni baš vezan za jednu od mojih omiljenih serija.
Adrian konkretno nema nikakvo značenje a Luzbel, tj Lucifer ima dublje značenje.
Eto dogurao do 10k postova, i taj jubilarni baš vezan za jednu od mojih omiljenih serija.

Stef- Moderator
Slazem se u potpunosti sa tobom za naziv i njegovo znacenje, ja iskreno ne bih da ga izgovaram, pa zato biram Adrian...
Cestitke na broju postova.

Cestitke na broju postova.

jasanty- Member
Fala fala 
Do kraja će ti biti skroz jasno zašto je naziv takav kakav jeste, zbog čega je moćan.
Ne samo zbog Pauline.

Do kraja će ti biti skroz jasno zašto je naziv takav kakav jeste, zbog čega je moćan.
Ne samo zbog Pauline.

Stef- Moderator
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4