EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma

Por Amarte Asi Eog4CZj

Por Amarte Asi

Go down

Por Amarte Asi Empty Por Amarte Asi

Post by Sasha on 02.11.16 19:21

POR AMARTE ASI

Por Amarte Asi Tpor_amarte_asi

Por amarte así tratará sobre la relación amorosa entre un prestigioso abogado (papel interpretado por Corrado), que se enamorará de su defendida al sacarla tras las rejas. Catherine Fulop será Fátima, la mujer de Francisco (Corrado), y Maite Zumelzú será Malvina, la cuñada de Luz (Aylín Prandi), la heroína de la historia y la que se convertirá en el gran amor del personaje de Corrado. Los personajes de Cathy y Maite conformarán el "eje del mal" contra los buenos de la historia: Fátima y Malvina se harán cómplices y se cruzarán para ayudarse una a la otra en la misión de separar a Francisco de Luz, por ser su rival en el amor y destruirle la vida, despojándola también de su hijo. Ambas no sólo serán ambiciosas y astutas, sino también maquiavélicas para tejer planes, engaños, y emboscadas en las que harán caer a sus víctimas.

Por amarte así contará con 60 episodios con una posible continuación de 60 más si resulta ser un éxito.

TRAILER:


Uloge:
Gabriel Corrado -  Francisco
Aylin Prandi - Luz
Catherine Fulop - Fátima
Gastón Soffritti - Manuel
Brenda Asnícar - Mercedes
Maite Zumelzú - Malvina
Héctor Bidonde
Sergio Goycoechea
Esmeralda Mitre - Camila
Sergio Surraco - Joaquin
Olivia Viggiano - Noel
Facundo Gambandé
Nacho Gadano
Lucas Corrado
Catarina Spinetta
Rito Fernández
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1987
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by bozo91 on 03.11.16 22:55

Hah, zar je moguće da ladno ovde glumi Antonela iz Patito Feo (Ružno pače) smile2
bozo91
bozo91
Junior member
Junior member

Poruka : 195
Pridružen : 2013-05-01
Godina : 27

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by Sava on 07.12.17 0:00

Oboje mlađih protagonista su bili u toj Patito feo.

Pišem u Novostima, a postoji tema. facepalm

Na trideset i nekoj sam. Dobri su i dalje. Samo nastaje sve veći haos. Haos oko lažnog svedoka u zatvoru, Fatimino ludilo, onaj bivši student glavnog mu se zbog nečega sveti... Deda koji je posebno jeziv. Malvina koja hipnotiše dedu da bi izvukla da li je zlostavljao Fatimu kao malu i sad ga ucenjuje... Jednom rečju cirkus.

Fatima naklon Najbolji lik. Samo čekam scenu u MDC kada Castro sa fenom stoji i preti onoj Katiji da će je ubiti. rofl Pa kad vratima samoj sebi povredi šaku. Fulop je odlična. Tako drugačije iznose isti lik. Bolja mi je Fulop.

A tek scena kada deda snima njihov stan i vidi nju i Tiziana u akciji i onda se sukobe. naklon Deda je i dalje posmatra na bolestan način.

Rečeno je da Luz ima 32 godine. Ne znam samo koliko onda ima Santiago. Prepostavljam oko 15-16. A onda mi je još gadnija njegova veza sa majkom druga.

A tek Malvina i njeno licemerje. Ovamo optužuje Luz da je ubica i da vara njenog pokojnog brata, a na drugu stranu zavlači dedu i Joaquina. Ni deda nije bolji. Hombre de honor, a zapravo...

Debilno to što svi kao osuđuju Luz kao da je ne znam kakva ubica i isteruju je iz nekog pansiona gde je sa glavnim, zbog toga što je asesina. roll A još govorimo o liberalnim Argentincima. I jasno je da je i Luz dedina ćerka. Mogli su bez tog sapunastog elementa.

Serija je išla u terminu od 16.30, što mi je čudno zbog radnje. hmm Onda rejting i nije bio loš. Ko prati Argentince, ne bi bilo loše da razjasne da li je bila fracaso ili ne.

_________________
Por Amarte Asi 303f6Mz
Sava
Sava
Moderator
Moderator

Poruka : 2233
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by Miloš92 on 07.12.17 0:25

Koliko se ja sećam trebalo je da ide uveče ali su je onda prebaicli popodne kako bi valjda oživeli taj termin jer su oni od ove serije očekivali da će biti veliki exito. Jeste bila fracaso, sećam se da se pisalo o tome u to vreme, zato i ima samo toliko epizoda.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12551
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by Sava on 23.12.17 15:43

Završio sam ovim. Šta znam, nije loše u globalu, ali je dosta stvari ostalo nedorečeno i zbrzano.

Malvina na kraju priznala da je ubila brata, nikada nije otkrila razlog zašto, imala je pacto con el, a meni se činilo kao da su imali incestnu vezu. Ili sam ja to tako shvatio. Pritom je imala ćerku sa bivšim dečkom, koju je dala na usvajanje i pred sam kraj kada se Santiago razboleo od leukemije, upoznao je tu devojku na hemoterapiji, međutim nije se otkrilo da joj je ona ćerka, kao ni razlog zašto ju je ostavila. A dali su naznaku da su majka i ćerka, jer obe imaju isti privezak sa po jednom polovinom srca. Pritom je on na kraju ušao u vezu sa tom devojkom. facepalm I ona njegova bivša nije izgubila ruku, isparila je iz priče, zajedno sa sinom.

Glavni ostali zajedno, otkrilo se da je Luz dedina hija bastarda. Fatima otrovala sebe i oca na kraju. Manuel prohodao ( facepalm ), dobio dete sa Mercedes, Javier u zatvoru, Malvina u zatvoru i svi sretni i zadovoljni. Otkrilo se da je Mercedes pregazila Manuela, išla je u zatvor i tu je provela nekoliko meseci. Tamo je i saznala da je trudna. 

Ubedljivo najbolji i najkompleksiniji lik je Fatima. Tako da su scene sa njom i i bile najbolje. Sve njene histerije, svađe sa Luz, a tek sa dedom. naklon Ali je opet toliko sranja pravila, a svi su samo prelazili preko toga. Bila je cirkus scena kada je htela da se ubije i stala je kolima na sred šina, onda je Javier uleteo da je spase, pa je ona izašla iz auta, a voz je udario auto dok je on bio unutra. naklon Onda su i sa tim pravili glupost da dok je na samrti, Mercedes hoće da se uda za njega iz zahvalnosti što joj je spasao mami.  yawn

U svakom slučaju ok serija, ali ništa više od toga. Da nije bilo Fatime koja je bila pokretač skoro svih cirkusa, ne bi imalo šta da se vidi. Defintivno neću gledati dalje MDC, jer vidim da ih prate u svemu, samo još razvučenije, tako da nema poente.

_________________
Por Amarte Asi 303f6Mz
Sava
Sava
Moderator
Moderator

Poruka : 2233
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by -MILOS- on 23.12.17 16:10

Znaci glavni ipak prohoda na kraju facepalm ja sam se bas nadao da ce ostati u kolicima para siempre smile2
Vala ako Maganja ispari iz Televisine verzije kao ta u originalu zapalicu ih smile2 meni je posle duzeg vremena jedan sporedan lik iz televisine telenovele privukao vecu paznju nego npr. mladji protagonisti i zelim da taj lik ima kraj, a ne da ispari sad

_________________
La otra mirada 2 1/8
100 dias para enamorarse 063/125
Un poquito tuyo 57/?
Le tre rose di Eva -prva sezona- 08/12
-MILOS-
-MILOS-
Moderator
Moderator

Poruka : 4409
Pridružen : 2011-09-01

Back to top Go down

Por Amarte Asi Empty Re: Por Amarte Asi

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum