EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


A força do querer

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Re: A força do querer

Post by Sava on 13.05.17 1:52

Ma da li je Euricov šofer trandža? rofl rofl rofl

Koji je smrad Ruy, baš je ispao đubre prema Cibele. puke A tek Ritinha što mu nije rekla da se udala za Zecu, a ovaj je prosi. naklon I treba mamlaza da vuče za nos. Debilno mi je što su svi olako prihvatili njihovu vezu, osim Joyce naravno. Mada sam očekivao više njihovih okršaja, ponaša se damski za sada. cool Mada njena faca kad je videla Ritinhu u kostimu sirene. rofl

Ali svi su kolektivno ispali smradovi prema Cibele. Ivana i Simone je nisu ni pozvale, a kao družile su se. 

I šta ova Irene mulja?

_________________
avatar
Sava
Moderator
Moderator

Poruka : 2113
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Miloš92 on 18.05.17 2:50

Ma da li je Euricov šofer trandža?

Hit... naklon rofl

Trenutno sam na 38. epizodi. Samo ću reći Edinalva. naklon rofl Da li je realno da je žena pored ovakve ekipe ukrala šou? Bukvalno su mi svi u njenoj senci. A ruku na srce jedina mi je zanimljiva. Znači žena je hodajući cirkus. Al kad je došla da se upozna sa Joyce i donela poklone. naklon rofl

Sve ostalo... zzzzz zzzzz zzzzz Ne mrdaju se. Nešto se kao dešava a kad pogledaš malo bolje ništa.

Joyce je imala par dobrih momenata sa Ritnhom. Na finjaka je ponižava.

Ivana je imala dobru scenu sa psihologom i kasnije pred ogledalom. Al opet nikako da se maknu, od početka jedno te isto sa njom. Svaka epizoda razgovor sa psihologom, razgovor sa Joyce, bleja na plaži sa Simone. I tako 38 epizoda.

Jeiza davi sa ovom operacijom. Jedino što može da izvuče tu priču jeste da je povežu sa Rubinhom. U suprotnom ove njene operacije i druženje sa kerovima nema nikakvog smisla. Nju malo izvlače svadje sa Edinavom. smile2

Bibi se kao malo aktivirala. Mada i dalje ništa konkretno da se desi. Hoću konačno nešto izmedju nje i Caia. On je tek po strani. Ja ne znam kad je zadnji put imao neku scenu sa Bibi.

Silvana me smorila. Nekako više nije ni smešna.

Irene, niti smrdi niti miriše. Daj više da otkriju šta mulja. Neće valjda do kraja da dave.

Sve u svemu mnogo mi je bolje bilo u početku nego sada. Al eto i dalje gledam.

Savo, kako se tebi čine?

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 11534
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Sava on 10.06.17 2:55

Malo kasnim. Tek sam na 41. Valjda za vikend nadoknadim bar deo. Meni su dobri. Malo listam po netu da će se Bibi izgleda uvući u onaj haos sa Rubinhom.  cool Valjda onda i krene preplitanje likova. Videh i da će Jeiza poroditi Ritinhu. A sigurno će je spojiti i sa Rubinhom.

Oduševljen sam Joyce aw aw aw Predivna u svakom pogledu. Dopada mi se njen odnos sa svim likovima, čak i sa Cibele posle celog onog haosa. Lep im je bio razgovor kada joj ona govori da će ona za nju uvek biti njena snajka.

Edinalva koja je očekivala da će joj Eugenio kupiti auto, pa je ovaj odjebao. rofl rofl rofl A tek priča da je Ritin otac delfin.  naklon Pa što ove dve pokušavaju da je izbace iz stana, a ona se ne daje. rofl

Krivo mi je što Gisele Froes ima ovako nebitan lik. Žena je sjajna kao negativka. Šteta što su joj dali ovakvu zamlatu od lika.

Zeca i Jeiza su simpatični sa svojim svađama. On onako malo zadrta muškarčina, ona opet divlja na svoju stranu. 

Na kojoj si ti?

_________________
avatar
Sava
Moderator
Moderator

Poruka : 2113
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Miloš92 on 13.06.17 4:14

Ja sam kasnio par epizoda ali sam danas stigao premijeru. Na 60. epizodi sam.

Sad je došao onaj deo kad je Bibi u centru pažnje. Isto kao prvih 50 epizoda sa Ritinhom, sada je svaka druga scena Bibi. Paes je odlična u ovim epizodama. naklon Ali mi se uopšte ne svidja u kom pravcu je Perez odvela Bibi. Ispada nevidjena glupača. Znači do nedavno nisu imali para ni kriju da plate a onda Rubinho odjednom kupuje kola, ide tamo ovamo. I sad kad se otktrio ceo ovaj cirkus oko njegovih prljavih poslova Bibi mu veruje i napada Jeizu. facepalm Kapiram ja da ona njega voli i zato pokušava da ga opravda ali je opet preterano. Ali obećava ovaj sukob Bibi i Jeize. Koji će tek haos biti kad se Jeiza spandja sa Caiom. smile2

Porodjaj Ritinhe je bio takva cirkuščina. naklon rofl Znači počinje da se poradja, seda u taksi koji upada u policijsku operaciju koju vodi Jeiza. Pucnjava na sve strane, na kraju je Jeiza poradja u taksiju. I Ritinha traži od nje da bude kuma detetu. rofl I onda odvodi Ritinhu i bebu kući gde ih čekaju Edinalva i Candida. I onda kreće piš scena kada Jeiza nosi Ritinhu a Edinalva ide za njima i viče nešto "Kako jaka žena". Znači žena je hodajući cirkus. rofl Al opet mi je tu bilo bezveze što Ritinhu i bebu nisu odvezli u bolnicu. Zar to nije bio logičan splet dogadjaja? Ima tako nekih stvari koje Perez odradi baš površno, da ne kažem amaterski, i to mi malo smeta.

Jeiza i Zeca nastavljaju po starom. Malo se vole, malo se svadjaju. Al super mi je bila ona scena kada su izašli pa joj on zakopčavao dekolte a ona otkopčavala. Kapiram da će poslednja trećina serije biti posvećena Jeizi. Otprilike je Perez to tako osmislila. Što mi je opet malo bezveze. Bolje bi bilo da su sve tri istovremeno podjednako zastupljene sa svojim pričama.

Oduševljen sam Joyce

Predivna je. Glumica, lik, sve. aw

Najveće razočarenje je definitivno Ivana. Priča koja je imala toliko potencijala se ne mrda evo već 60. epizoda. Počeo sam da je vrtim. Nemam živaca da gledam identične scene u svakoj epizodi. A s obzirom da im ide sjajno što se gledanosti tiče, pitanje je da li će se Perez i usuditi da odvede tu priču do kraja.

Silvana isto. Zaslužuje Lilia Cabral mnogo više.

Generlano serija od starta ima jedan problem. Perez se posveti odredjenom dogadjaju/liku i njega detaljno obradjuje celu nedelju. Ostali likovi kao da ne postoje, ubaci ih tek tako čisto da ih bude. Ja to inače ne volim, volim kada su svi likovi istovremeno aktivirani.

Al sve u svemu ok su. Popravili su se u odnosu na ranije. Ideja je bila da ih gledam do 50 epizode, sada su me ponovo navukli da gledam dalje.
_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 11534
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Stef on 13.06.17 10:54

To ti je njen klasični stil. Dosta scena i situacija ponavlja, nešto aktivira, sve ostalo ide u krug.

Čitao sam da je to i planirala, prvi deo serije je posvećen Ritinhi, drugi Bibi, a treći valjda Jeizi.

A razvoj Ivanine priče je valjda ostavila za kasnije da ne bi serija pretrpela bojkot.

_________________

avatar
Stef
Moderator
Moderator

Poruka : 9142
Pridružen : 2014-03-27

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Miloš92 on 13.06.17 16:33

Čitao sam da je to i planirala, prvi deo serije je posvećen Ritinhi, drugi Bibi, a treći valjda Jeizi.

Pa sve na to vuče. Prvih 50 epizoda je postojala samo Ritinha, ove dve su ubacivali čisto da ih bude. Sada jedno 10-ak epizoda samo Bibi, malo više i Jeiza jer je ipak umešana u tu priču, dok Ritinhe baš slabo ima.

A razvoj Ivanine priče je valjda ostavila za kasnije da ne bi serija pretrpela bojkot.

Pa ne znam kad misli da aktivira tu priču. Evo već su na 60 epizodi. A sa njom od početka identične scene. Baš je počela ta priča da smara.


_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 11534
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Miloš92 on 15.07.17 23:35

Savo jel si odustao?

Ja sam na 89. epizodi. Danas sam stigao premijerne epizode.

Odlični su. naklon Ovaj deo sa Bibi u prvom planu je toliko bolji od prvog dela sa Ritinhom. Nije ni čudo što imaju tako dobru gledanost.

Paes...  wub Koliko ta žena dobro glumi.  naklon Realno mi je bezveze što Bibi upada u tolika sranja zbog Rubinha ali dobro da opravdamo to time što ga voli. Al čini mi se da on nju više nego koristi. Samo je uvlači u prljave poslove. Onda kad su bežali od policije ostavio je samu, ona pala niz stepenice on ni da se okrene, onda šalje je po skrivenu drogu...  Mislim da će se ona uskoro razočarati u njega i okrenuti prema Caiu a tad sledi haos jer sa druge strane mislim da se bliži trenutak kada će se saznati da je otac Rithininog deteta Zeca i da će ga Jeiza zato ostaviti i spandjati se sa Caiom. A Bibi i Jeiza su već sada smrtni neprijatlji.  smile2 Super su obe u scenama kad se sukobljavaju.

Odlična je bila ona epizoda kada su Bibi i Rubinho bežali od policiije na čelu sa Jeizom. Ono je filmski odradjeno.  naklon  

Ovo sa Ritinhom i sirenom mi je od starta bezveze. Glupost.  facepalm Koja drama nastade zato što smaračica radi kao sirena. Čemu to? Ali simpatična je sva onako opaljena.  smile2

Irene...  hmm Saznali smo da je u prošlosti imala nešto sa Caiovim ocem. On zna nešto o njoj što je mislila da se nikada neće saznati. Još nisu otkrili šta.

Edinalva i dalje ima svoje hit momente. Žena je hodajući cikrus.  rofl Al što je krenula na boks da bi zavela Jeizinog trenera.  rofl

Odlična mi je bila scena izmedju Joyce i Eugenia u ovoj poslednjoj epizodi. U pravu je za sve što mu je rekla.

Najveće razočarenje su bile i ostale Ivana i Silvana. Cabral zaslužuje mnogo više od ovoga. Od poečtka jedno te isto. Samo se kocka, gubi jendu po jednu stavr i to je to. Ivana isto, nikako da se desi nešto. Ja ne veurjem da će ni biti te promene pola. Završiće se na tome da se ta trans priča ustvari odnosila na ovo sa Nonatom.

Svašta je tu još bilo ali mrzi me da prepričavam sam sa sobom. Uglavnom drže pažnju.  Ponavljam se ali najveća prednost ove serije je to što ne znaš šta sledi. Kad ima neka centralna priča sa pozitivnm i negativni likovima, otrpilike znaš šta će biti na kraju. Ovde su glavne tri žene od kojih ni jedna nije savršena. Nemam predstavu ni za jednu kako će da završi. Mislim za sada je jedino koliko toliko logično da Jeiza i zeca završe zajedno. Radujem se novim epizodama. Samo me brine što smo tek prešli polovinu. Nadam se da neće smoriti do kraja.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 11534
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Sava on 16.07.17 10:53

Nisam, nisam. Ali debelo kasnim. Kad se vratim sa mora, bacam se na maraton. Drago mi je da i dalje valjaju. cool

_________________
avatar
Sava
Moderator
Moderator

Poruka : 2113
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Dark side of the moon

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by nanchika on 16.07.17 17:19

Ja sam na 13. Meni je super! Drži mi pažnju. Za sada je Ritinha u 1.planu,citam da je posle Bibi,što mi je drago!
avatar
nanchika
Member
Member

Poruka : 332
Pridružen : 2012-11-24
Lokacija : Rio de Janeiro

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Soleil on 22.07.17 0:33

Com um confronto entre Ruy (Fiuk) e Irene (Débora Falabella), o capítulo desta quinta (20) de A Força do Querer registrou 39,4 pontos na Grande São Paulo, batendo o recorde da novela. Com 94 episódios já exibidos, a trama de Gloria Perez acumula média de 32,8 pontos. É o melhor resultado da Globo na faixa desde Amor à Vida, exibida entre maio de 2013 e fevereiro de 2014, que teve média de 35,1 nos primeiros 94 capítulos. (Noticias da TV)

Au, svaka čast! blink

_________________
avatar
Soleil
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 1773
Pridružen : 2012-08-28

Back to top Go down

Re: A força do querer

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum