EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma

Colorina Eog4CZj

Colorina

Go down

Colorina Empty Colorina

Post by Sasha on 08.10.17 0:42

COLORINA

Colorina UMBlU_yZT7mKFoiS3eCDug

Del Barrio Producciones, 2017
Broj epizoda: ?


Fernanda vive en Tarapoto, en la Selva del Perú, con su padrastro Pelagio y su madre Cecilia, quien se encuentra gravemente enferma. Pelagio convence a Fernanda para conseguir dinero para una supuesta operación a su madre, para lo cual tendría que pasar una noche con Junípero Barboza, un traficante de oro que recientemente ha llegado al pueblo. Fernanda acepta la propuesta y luego se retracta; sin embargo, es víctima de abuso por parte Junípero. Al día siguiente su madre muere y Fernanda queda bajo la protección de Barboza quien se entera de lo sucedido. Al poco tiempo, Fernanda escapa y se traslada a Lima. Una noche conoce a Muñeca Montiel, una prostituta que se compadece por su situación y la lleva al Salon Kitty.
  El Salon Kitty es una exclusiva casa de citas de ese tiempo y esta regentado por su actual dueña Yovanka, la misma que acepta que Fernanda trabaje allí. Dos años después, Fernanda se ha convertido en "Colorina" y trabaja en el centro nocturno como prostituta junto a su gran amiga Muñeca. Ambas son invitadas por Ivan, cuñado de Luis Carlos, el día del Cumpleaños del padre del protagonista. Mientras Colorina esta en la fiesta, Luis Carlos intenta detenerla y en ese momento ambos se dan cuenta que ya se conocían antes; ya que Luis Carlos habia acudido a Tarapoto con su esposa, la misma que ha sido diagnosticada con Esclerosis múltiple, una enfermedad degenerativa.
  En esta parte de la historia Colorina tendrá que lidiar con su enemiga de la casa de citas Jezabel, la cual es mejor amiga de Yovanka, luchar por los sentimientos que tiene hacia un hombre casado y de lo que esta dispuesta hacer Matilde la madre de Luis Carlos, la cual es una mujer calculadora, obsesionada por un nieto varón que herede la cadena de supermercados que su familia posee.

Uloge:
Magdyel Ugaz - "Colorina" / Fernanda Mendez / "Nandita"
David Villanueva - Luis Carlos Villamore
Andrea Montenegro - Rita / Muñeca Montiel
Natalia Torres Vilar - Matilde de Villamore
Juan Carlos Rey de Castro - Iván
Alessandra Denegri - Diana de Villamore
Elsa Olivero - Amelia
Christian Domínguez - Aquiles
Nicolás Fantinato - Ramiro Villamore
Vanessa Saba - Yovanka
Claudio Calmet - Pancho
Zoe Arevalo - Mayra
Sheyla Rojas - Wendolyn
Diana Sanchez - Noelia
Bruno Odar - Rogelio
Jimena Lindo - Esterlina
Renato Bonifaz - Damián Zaldívar
Gonzalo Molina - Homero
Laly Goyzueta - Jezabel / Emilia
Gina Yangali - Socorro
Malory Vargas - Orfelinda
Carlos Casella - Gérard
Maricielo Effio - Brigitte
Stephanie Orúe - Berta
Pold Gastello - Pelagio
Norka Ramírez - Cecilia
Carlos Victoria - Junípero Barboza

Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sasha on 08.10.17 0:45

Epizoda 9/?
Odavno sam naišao da je ovo u planu da se snima, i bili su neki delovi, i baš me zaitrigiralo kako će peruanci ovo odraditi, stim da mi je Salome bila jedna od boljih telenovela (cirkusa).
Odgledao sam 9 epizoda, i mogu reći da nije loše, prate priču (nešto su i promenili), ali veliki (i slovima VELIKI) minus je to što su glavni glumci ružni za medalju .
Pa ne bih im dao da glume osoblje (poslugu) glavnim glumcima.
Mnogo ali mnogo je bio bolji izbor prve glumice Milett Figueroa koja je koliko vidim izvisila, i završila u nekoj drugoj seriji, i koja je baš lepotica.Ova ko najgora seljanka izgleda (faca), telo pa ok smile2 , ..i kod glavnog isti problem, ima neku facu čudnu, pogotovo deo oko očiju..
Ako su tražili da oboje budu ružnjikavi našli su ih.
Od poznatih glumaca tu je Andrea Montenegro (ovde ima Nurikinu ulogu), kao i Vanesa Sabo, koja je vlasnica salona La Kiti. One su mi i najzanimljivije smile2
Sviđa mi se početak, to je ono što su dodali (upoređujem sa Salome, ne znam kako je bilo u predhodnim verzijama) prošlost Fernandinu, tj. šta je nateralo da počne da se bavi ovim poslom.
Njihov prvi susret je dobar, kao i drugi i njegova griža savesti što joj nije pomogao tad.
Ostatak priče je isti što se porodice glavnog tiče, osim što su dodali još glavnom strica i ženu. I oni su komični. Od glavnog otac i brat se poštuju drže zajedno firmu, zezaju se , opušteno, dok njihove žene se uvek takmiče, i ova je mlađa i ne mogu da imaju decu, a majka glavnog ogorčena žena (kao u Salome, samo ova glumica ne može da priđe maestralnoj Mariji Rubio) i želi unuka.
Onaj deo u Salome što je bio oko onog siromašnog kvarta, ovde ga nema, tj. to su zamenili sa služavkom u kući, i baštovanom koji je zaljubljen u nju i ženi se sa njom, a ona ga vara sa Ivanom (od ove što umire bratom)
Sad Colorina saznala da je trudna.
Sve u svemu zanimljivo, nastavljam da gledam, nekako se uz nju prisećam Salome

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.

Colorina 112
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sasha on 09.12.17 20:50

Epizoda 54/**
gledam ovo redovno, i mogu reći da sam se navukao na seriju, gledljiva je , retko koja dosadna epizoda, u svakoj se nešto dešava. Od sledeće epizode prelaze u drugu etapu "Madre por siempre - Colorina " 20 anos después
Ukratko šta se desilo u poslednjim epizodama
Ovde su po meni mnogo bolje ispričali priču (stim da su u Salome mnogo lepši glumci bili).. Berta i Panćo (služavnka i baštovan, koji su zajedno i ona je rodila blizance koje kasnije uzima Fernanda/Colorina), su imali mnogo bolju priču, pogotovo Berta koja se udružila sa Matilda (majka od glavnog) i Ivanom (polubrat od prve žene glavnog što je umrla) i zajedno sa njima pravili mućke i na sve načuine zakorčavali zivot Colorini.
Kada se saznalo da je Colorina trudna, Luis Carlos (glavni) doveo je Colorinu u svoju kuću da bi se tu porodila. Matilde sumnja da je dete koje Colorina čeka njen unuk i na sve načine je pokušala da razdvoji sina od Colorine, što je i na karju i uspela . Nekako ta priča između Luis Carlosa i Colorine nije prikazana kao neka velika ljubav, to je bilo mlako, jer on nikako nije mogao preći preko toga  čime se ona bavila. Kada je Fernanda ušla u 9 mesec Matilde isplanirala kako da joj uzme dete... Luis Carlosa polslai u neko selo da reši problem oko firme (tamo ga uhapsili), otišao otac da ga izvadi iz zatvora. Berta (služavka) stavila otrov u hrani Amy , kućepaziteljki koja je jedina bila na strani Fernande i ova završila u bolnici, zajedno sa još jednom služavkom. Berta lažira da ima trudove i Panćo je vodi u bolnicu, gde ona namerno pada i izazove porođaj. Matile , Ivan su našli nekog doktora koji je došao i ubrizdao neku injekciju koja izaziva prerani porođaj, i Colorina se porađa i rađa sina.
- https://www.dailymotion.com/embed/video/x6b2z2x - Matilde ide sa doktorom do njegove ordinacije da uzmu pribor kojim je potrebno da se odradi DNK analiza jer hoće da bude sigurna da li je to njen unuk. Ivan i Fernanda ostaju sami u kući. Fernandina prijateljica iz bordela Munjeka i Omero (zbog kojeg je Munjeka napustila Bordel i živi sa njim), su posumnjali da se sa Fernandom nešto dešava i ušetali u kuću, i uspeli da izvedu Fernandu sa detetom. Panćo saznaje da možda blizanci koji su se rodili nisu njegovi nego Ivanovi - https://www.dailymotion.com/embed/video/x6b4zsy
Berta napušta decu i ostavlja ih Panću.. Panćo doživljava infarkt i decu uzima Fernanada
https://www.dailymotion.com/embed/video/x6b8nll
Fernanda putem telefona zove Luis Carlosa i govori mu da dete nije njegovo i da je ne traži. Fernadna se dokopala jednog dokumenta- izvoda rođenih od jedne stare prijateljice koja je umrla, i sada će iskoristiti taj izvod da uzme novi identitet (ta devojčica Fabiola Almsan je umrla kao mala ali je nikada nisu odjavili), tako da će to biti Fernandino novo ime.  U salonu Kiti dolšlo do pobune protiv Jovanke, i tu se desila tragedija dvoje mrtvih. Da bi u ovoj poslednjoj epizodi, žene od muževa koji su posećivali taj bordel, došli i zapalile ga. Fernanda zajedno sa Munjekom, Omerom i tri bebe ide daleko, kod Omerovih roditelja, što dalje od Lime i Luis Carlosa.
https://www.dailymotion.com/embed/video/x6barqw
Luis Carlos saopštava majki da se vraća u Španiju, jer nikada nije ni trebao da se vraća, i da je ona odgovorna zbog njegove odluke.
- lusi carlosov stric i strina Esterlina koja nije mogla da ima decu, i pokušavala da kupi  jedno, napokon ostala trudna i imaće blizance (2 devojčice)

PROMO - Madre por siempre
https://cf-ametv.ooyala.com/liM2xrZDE60HlGnAyO214P1haQGQHCu5/DOcJ-FxaFrRg4gtDEwOmk2OjBrO6qGv_

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.

Colorina 112
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sasha on 14.12.17 15:22

Nova etapa je fenomenalna  wow

Valjda što je u prvoj manje više sve bilo isto kao u Salome pa sam znao šta će biti, ali ova druga je potpuno drugačija i posle dve epizode su odlični

Colorina Colori10

Colorinini tj Fabiolini sinovi su odrasli, zovu se Hose Aurelio, Hose Ingnjasio i  Hose Lusijano (jedino on mi se ne sviđa, neki naivko). Dok ostala dvojica su super.. odmah u prvoj epizodi su otkrili da je Munjeka (sada Lupita- koju igra Andrea Montenegro) nekada bila prostitutka i da je radila u Salon Kiti.. Pronašli na internet njenu sliku, i sada ne veruju da se ona (njihova tetka)bavila tim poslom. A deda kod kojih stanuju Omerov otac postaje senilan, i Hose Aurelio polako od njega izvlači informacije. Svi oni hoće da idu u Limu, zbog posla, jer u mesto gde sada žive situacija je teška, Čak Fabiola i Lupita razmišljaju da se svi vrate u Limu, stim da Fabiola (Colorina) strahuje da se tamo vrati.
Ponovo se pojavio bivši Colorinin dečko Ulises koji je bio završio u zatvoru zbog ubistva svog druga..Sreo se sa Ivanom, i planira da mu se osveti. Mislim da će na neki način on imati kasnije ulogu sličnu Robertu Vandera u seriji Salome , jer je i ovaj pokazivao znake ludila smile2
Ćerke Esterlinine (bliznakinje, nisu iste) Agata i Rubi su lepe zgodne, stim što je Agata ambiciozna, i obožava tetku Matilde..
Luis Karlos je još u Španiji, ali u ovoj epizodi njegov otac doživljava infarkt i najverovatnije on se vraća

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.

Colorina 112
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sasha on 29.12.17 19:33

Epizoda 67/**

I dalje su odlični  thumbup

Luis Carlos (LuCa) došao u Limu, zajedno sa devojkom Odet (glumi je Alexandra Graña)... I koja je odmah sa Ivanom našla zajednički jezik, da ostalima , a pogotovu Luis Carlosu zagorčaju život.. Ivan joj predložio da glumi da je bolesna jer je na taj način Luis Carlos nikada neće ostvaviti, što ona i čini...
Pošto je Luis Cralosov otac imao infarkt (i oporavio se), zamolio je LuCu da ostane u Limu i da potraži Colorinu i njegovog sina, što je ovaj i uradio.
Fabiola (tj. Colorina) zajedno sa decom i Lupitom i Omerom dolaze u Limu da žive, gde im jedna njihova poznanica već ugovorila poslove sa keteringom (kojim se oni već bave).
Koliko god u Salome se moglo naslutiti ko je njen pravi sin, ovde je to toliko očigledno...
Hose Lusijano (def. biološki sin) sreo svog bivšeg profesora književnosti, i ovaj mu predložio da mu bude asistent u pisanju knjige, ni manje ni više nego o porodici Viljamore. Fabiola to saznala i poludela, ali ipak ne može da mu zabrani, jer nema argumente sa kojima bih ga odvratila od te ideje.
Hose Ignjasio našao posao (gde drugde nego u firmi Viljamore), kao lični asistent mlade i ambiciozne Agate ("tal para cual" su), i naravno kasnije će biti nešto između njih smile2
Hose Aurelio je najjači, opičen 100% ... Upoznao Rubi, koja se bavila slikarstvom, i ponudio se da bude model (nag model smile2 ) da bi bio blizu nje, što je i uradio.. I odmah između njih sevnule varnice, i pao seks smile2
Najjača situacija je da su sva trojica Hosea otišli u kuću Viljmaore, Aurelio da vrati ešarpu koju je Rubi zaboravila na časove slikarstva, ignjacio da vrati hemisku olovku (pozlaćenu), koja je ostala kod njega, da ne bih Agata pomislila da je ukrao, a Lusijano da im pravi društvo ...A pošto je bila neka porodična večera Ramiro (deda od nekog od njih) ih je pozvao na večeru na kojoj su i bili..
Lupita i Omero su dostavili ketering novoj bogatašici  koja je došla u Limu, i to je ni niko drugi nego Berta (Sada Roberta), nekada služavka koja je rodila blizance. Roberta (Berta) im govori da ne želi da vidi nikog iz prošlosti da je sad gospođa itd.. A ustvari udala se za nekog mafijaša koji je zaglavio u zatvor, pa sav novac ostao njoj, plus angažovala telohranitelja i na oglas se javio Ulises, pa će u narednom periodu sa njim praviti zvrčke. U ove epizode Roberta odlučila da vidi sinove.
Ulises je makro devojci Zulejki koju Hose Lusijano upoznae i planira da joj pomogne (sin od Colorine sa prostitutkom smile2 )

Za sad su dobri, valjda će tako i ostati .. Čekam susret Fabiole i Luis Carlosa smile2

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.

Colorina 112
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sasha on 20.02.18 16:54

Epizoda 103/103 FIN

Završi se i ovo cry

Ne mogu sad sve da prepričavam šta se sve dogodilo u ovih 40-ak (samo poslednje epke), ali generalno nije loše.. Ovaj drugi deo je bio inovativan, novo nešto pa me je više vuklo da gledam nego prvi koji je bio 70% copy-paste Salome (org. Colorinu nisam gledao)...
Vidim da je glumac Juan Carlos Rey de Castro koji tumači lik glavnog negativca Ivana, dobio neku nagradu za ovu ulogu.. Pa sad da je bio neki villano i nije, po meni su ga se plašili svi bespotrebno, više je ucenjivao ljude i živeo na tuđ račun... Glupa Roberta vratila se Ivanu, i on je ucenjivao, ponižavao, vrteo je oko malog prsta, sve do trenutka kada Ivan je počeo da preti da će ubiti njene sinove , e tada je uzela inicijativu, ali ipak slabo je to bilo smile2 smile2
Deo oko toga kada Fabiolini (Colorinini) sinovi saznaju istinu o njoj je tako mlako odrađen, da nema one tenzije, koju sam očekovao, da će da se udalje od nje, da će da joj prigovaraju i slično.. ne, već se svi isplakali i bilo na foru  "ti si naša mama, mi te volimo".
Na kraju su malo ubacili misteriju, gde su igrom slučaja svi bili na proslavu veridbe Ivana i Roberte, i tu iz Ivanove čaše popije šampanjac Sijelo (dežurna alapača) i umre. I ide istraga ko je pokušao da ubije Ivana a greškom ubio Sjelo.
Ivan počinje da bude ljubomoran na Robertine sinove, i hoće da ih ubije, da ne bih Roberta njeno bogastvo prepisala sinovima, hoće on sve za sebe.  
Odet krade Alanu njegov tekst o Colorini i objavljuje u novinama, i bezi iz zemlje. (Iz tog članka u novinama svi saznaju pravu istinu o Colorini, .. i njeni sinovi...Avance)
Hose Lusijano je i dalje sa Soledad (Zulejka), i sa njima se ništa posebno nije dešavalo.. Hose Aurelio i Rubi, su bili najlepši i najsmešniji, kao i čitavapriča oko njih.. Hose Ignjacio sa Agatom uspeo da uništi porodičnu firmu Viljamore.. Agata sve na berzu izgubila, kupovala neke akcije koje ne postoje, (neka prevara bila upitanju)..
Ivan saznaje da ga je Roberta prevarila i govori joj da će je ubiti, ali da može da bira kako će da umre, da popije otrvo iz čaše sa vinom ili metak u stomak, ona bira otrov... Otrov počinje da deluje ona pada , Ivan joj okreće leđa ona uzima pištolji i upuca Ivana.Avance U bolnici, ona priznaje da je ona stavila otrov u čaši, jer je htela Ivana da otruje, ali greškom Sjelo popila.. I moli Fabiolu da joj kaže ko su joj sinovi, ova se saginje šapne joj i ova umire.. Ivan ostaje invalid, ali sada traži DNK analizu, jer hoće da zna ko su mu sinovi (pre ga to nije zanimalo) da bi sad vodili računa o njemu.. Na kraju DNK analiza pokazuje da Ivan nije otac nijednome, a Fabiola je odradila nezavisno još jedan DNK sa Luis Karlosom, i pokazuje mu, ko je njegov sin... Ivan je u zatvoru u invalidskim kolicima, i opet govori kako on uvek zna da se snađe, "ceo život sam živeo na grbači drugih ljudi, i sad isto, imam gde da spavam, jedem i da me čuvaju i sve gratis" smile2
Poslednja epizoda počinje tako što Fabiola govori svojim Hoseima ko je njen biološki sin ..  E tu su mrsili sa patetikom 15 min do na kraju nije rekla ko joj je sin ..i tu šok makar za mene ... A misim i za publiku, a i siguran sam da ovo nisu planirali odpočetka.. Jer sve je ukazivalo da je Hose Lusijano njen sin, i jedini on se nije spanđao sa tetkama smile2 ...
Matilde ..hmm toliko je obećavala, a na kraju od nje su maskotu napravili.. U prvom delu bila strah i trepet u drugom bila po strani, spanđala se sa mlađim novinarom Alanom i zbog njega se i razvela, a on je napustio kad je porodična firma bankrotirala. I na kraju saznaje ko joj je unuk, i onako usput mu kaže drago mi je da postojiš, a ja odoh daleko od svih vas .. i zapuca u Paris smile2 smile2 , gde sreće Jovanku (koja je nekada držala salon Kity, u kojem je Colorina radila), i tu pričaju i ova joj govori kako se razvela, zaljubila i počinila zločin... Tu daju scenu sa proslave Ivana i Roberte i zum na čaše koje su bile prazne sa strane i senka od osobe koja prilazi njima... i ide scena gde Alan , novinar, piše drugi deo priče (prvi mu Odet ukrala i objavila), i u ovome pominje zadnje događaje... I gorvori kako je možda Berta na samrti  svojom izjavom da je ona stavila otrov u čaši, ustvari laž i da je time htela da spasi svog sina da ne bude osumnjičeni.. I ide scena kako Alan stavlja otrov u čaši, i završava rečenicu,"možda je sve ovo fantazija jednog novinara".. A Matilde (u Parisu), na Jovankino pitanje koji zločin, odgovara zločin da se zaljubim.. Jovanka je zove da joj bude počasni gost u Luksemburg gde ova opet drži neki hotel (bordel) za elitu  smile2
Fabioli sin na kraju ispade da je Aurelio, koji je uvek i bio dobrica, i sad opet ona patetika, "ja neću nikakvo bogastvo za sebe, sve što meni prepišu to ide na tri dela, i za moju braću".
Poslednja scena, Fabiola u venčanici silazi niz stepenice Luis Calos joj prilazi , ljube se , svi aplaudiraju, i FIN
Ocena 7,5/10 cry

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.

Colorina 112
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1988
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Colorina Empty Re: Colorina

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum