EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma

Pacto de sangre Eog4CZj

Pacto de sangre

Go down

Pacto de sangre Empty Pacto de sangre

Post by Miloš92 on 26.11.18 4:32

PACTO DE SANGRE

CANAL 13, 2018
Broj epizoda:Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12502
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Pacto de sangre Empty Re: Pacto de sangre

Post by Miloš92 on 26.11.18 4:57

Ja već na 22. epizodi. Ceo dan ih gledam. Ovo je takva navlakuša. Odlični su ali odlični. naklon

Sledi dosta SPOJLERA u slučaju da neko planira da gleda.

Trinidad... shock shock shock Znači ne verujem šta uradiše od njenog lika. Da mi je neko na početku rekao da će ona postati mozak cele operacije. Ukratko, saznala je šta su ovih četvorica uradili. Ubrzo saznaju da je njen otac odlučio da proda plac gde su je ovi sahranili kako bi se zidala neka zgrada. Zbog toga Trini i Benjamin odlaze da iskopaju leš ali leša nema. Ispostavlja se da je Raimundo već iskopao i odneo u neki podrum ali je nakon toga doživeo nesreću i završio u bolnici. Onda Trini i Benjamin odlaze tamo da uzmu leš i otarase ga se. Medjutim neki komšija motri na njih sve vreme zbog čega odlučuju da je iskasape i iznesu u delovima. Odnose je kući u stavljaju u zamrzivač dok ne smsile šta će sa njom. shock Inače kada se Maite ponudila da pomogne Trini sa kutijama, ova je rekla da je u pitanju džem koji je kupila svekrvi. rofl I onda se desilo nešto naizgled besmisleno i zbunjujuće. Trini odlučuje da se otarase delova tela i da ih bace na različita mesta po gradu. Što Benjamin. Marcos, Raimundo i ona i čine jedne noći. To je na prvu besmisleno jer čemu onda sve ovo što su uradili ako će se tek tako otarasiti tela? Al onda sledi sjajan preokret. Prikazuju nam da je Trini nekoliko dana ranije bila u policiji kod Felisijana gde je medju njegovim papirima videla da je jedan od osumnjičenih za Danielin nestanak izvesni Chuzo. Potom se na internetu raspituje o njemu i saznaje da je to serijski ubica koji je od ranije pozant policiji i javnosti, on je otimao mlade devojke, ubijao ih i potom kasapio i ostavljao njihove delove tela svuda po gradu. I onda je Trini odlučila da svale krivicu na Chuza i zbog toga su sve ovo uradili. naklon naklon naklon Sjajne su bile scene kada su raznosili telo po gradu. Posebno njen deo kada sa koferom u kome se nalazi deo tela ulazi u autobus gde počinju da je spopadaju neka tri klinca. Ova Ignacia Baeza što glumi Trinidad je nestvarno dobra. Kako žena glumi. naklon
Al mislim da će im plan propasti jer se Marcos povredio te noći kada su raznosili telo. Raskrvario je ruku i kapiram da je negde ostavio trag.

Maite je na početku mnogo više obećavala. Prvih nekoliko epizoda mi je bila omiljena. Ali onda se desilo sve ovo sa Trini i prosto je ukrala šou. Maite je u startu selovala kao kul žena a sad je napraviše previše jadnom jer se i dalje vrti oko bivšeg. Mada dobar je bio deo kada se ponovo kresnula sa njim i ponadala da će se pomiriti a on joj nakon toga rekao da im je kul ovako kao prijateljima koji se povremeno krešu. Baš mi je bilo žao tada. Ili kad je rekla da je čak i njena ćerka pametnija od nje jer je skapirala šta Raimundo radi sa njom. Al vadi njenu priču to što je kao novinarka stalno uz Carmen, majku ubijene devojke.

Inače ova žena što glumi Carmen. Kakva glumica. Kakve scene kada sazna da delovi tela koji su pronadjeni pripadaju njenoj ćerci. naklon

Tu je i Josefa. Koja se spandjala sa Gabrielom. I sada se saznalo da je trudna i ne zna da li je dete Marcosovo ili njegovo. A Gabriel je taman hteo da ode u policiju i prizna istinu. Dobar je i ovaj deo gde nam prikazuju da ni prijatelji nisu baš verni i odani i da su spremni da izdaju jedni druge. Marcos je otvoreno hteo da izda Gabriela i pokušao da ubedi ostale da svale krivicu na njega.

Onda postavlja se pitanje ko je bio otac deteta koje je čekala Daniela. Zna se samo da je bio stariji muškarac. Ja od starta tipujem na Benjamina jer mi se čini da su se oni od ranije poznavali. Čitam po netu da mnogi misle da je to Trinidadin otac.

I na sve to sad u prošloj epizodi su ubili radnika iiz vikendice. On je smarao ove kad su pravili momačko veče i kucao im stalno na vrata da vidi da li je sve u redu. Pa je onda video Trini i Benjamina blatnjave onog dana kada su išli da otkopaju leš. Ubedjen sam da ga je Trini ubila. Sve mi se čini da će nju izludeti do te mere da će da rokne svakog ko im se nadje na putu. Mada to je sada nekako previše očigledno tako da možda bi mogao biti i neko drugi.

Tu je i taj Chuzo. Kapiram da je i on zapravo neko od glavnih likova.

Uglavnom ja sam prezadovoljan. Ne znam šta ću kad stignem premijeru. Ovi sa Canal 13 kače epizode jednom nedeljno, okače sve 4 epizode petkom. besan

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12502
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Pacto de sangre Empty Re: Pacto de sangre

Post by Miloš92 on 01.12.18 3:14

Evo mene na 40 epizodi.

Izdešavalo se svašta. Malo jesu dosadniji nego u onom delu sa Trini ali su ipak dobri.

Uglavnom, Karina (Danielina najbolja drugarica) pronašla je njen dnevnik. Tu je saznala da je ova radila u javnoj kući Aquario. Onda, ona odlazi tamo i zapošljava se. Tamo od drugih devojaka saznaje da je Daniela imala mušteriju po imenu "Rojo" u koga se zaljubila. I na kraju 39 epizode saznajemo da je Rojo zapravo Benjamin. Meni je to palo na pamet još odavno, da je on poznavao Danielu od ranije. Ali da li je on zapravo pravi Rojo? Meni se sve čini da on prikriva Hernana i da je ustvari matori iza cele priče, lanca prostitucije, web kamera...

Ne znam zašto ali sve mi vuče na to da su oni sahranili Danielu živu, tj da ih je Benjamin prrevario. On joj je jeidni prišao i rekao da je mrtva.

Što se tiče Chuza. I njega su uhvatili. Ali sve mi je to bilo nekako prebrzo i površno. Čak je i priznao da je ubio Danielu. Sve mi vuče na to da on nije pravi Chuzo. Ako se ispostavi da jeste baš bezveze.

Odlična je bila i scena obračuna Josefe i Marca. I bilo je vreme da ta njihova priča, odnosno torugao Gabriel-Josefa-Marco ukslodira.

Jeidno mi Maite nekako cupka u mestu. Tu je al nikako nešto važno i veliko da se desi sa njom.

Uglavnom ja sam prezadovoljan. Ne znam koliko li su epizoda planirali. Kud sam otkrio ovu seriju sada kada se i dalje emituju. Mnogo me smara ovo njihovo emitovannje, 4 epizode po pola sata nedeljno.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12502
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Pacto de sangre Empty Re: Pacto de sangre

Post by Miloš92 on 13.12.18 18:08

47. epizoda

Jaooo meni su ovi baš pali sad kad se otkrilo da je Benjamin čuveni Rojo i kada je ubio Karinu. Fanovi serije su oduševljeni trenutnim epizodama i pišu da su ovo najbolje epizode do sada, dok je meni baš smor. Ok, bio je dobar deo kad je ubio ali sve ostalo smorčina. zzzzz

Prvo, od starta sam najviše sumnjao na Benjamina. Tako da me je to malo razočaralo.

Onda, šta će svi oni na Danijelinoj i Karininoj sahrani? Ajde Gabriel koji je kao bio u kontaktu sa Karinom ali šta će ostali?

Onda, Trini koja je do neke 30 epizode grmela i koja je nosila celu priču sada je već 20 epizoda scenografija. Nema je. Josefa smara od početka. Maite je toliko dobar lik ali se sa njom od početka ništa ne dešava. Tu je uvek ali sa njom samom ništa da se desi.

Nadam se da će se uskoro popraviti. Mislim scenarista i glumci najavljuju da je ovaj drugi deo serije još bolji od prvog.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12502
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Pacto de sangre Empty Re: Pacto de sangre

Post by Miloš92 on 23.03.19 23:54

Posle dugo vremena zaista odlične epizode. Ova nedelja je bila sjajna.

I ako publika i dalje svršava na ovo, meni su odavno smorčina. Eto gledam jer mi žao da prekinem kad sam već odgledao skoro do kraja. I prosto me zanima šta će biti na kraju. Mada imam neke sumnjem. Meni se sve čini da se Gabriel predao policiji i da on sve ovo priča iz zatvora.

Ali ove nedelje su se aktivirali. Josefina smrt je bila sjajna.

Koliko je samo dobra ova što glumi Trini. Sjajna je.

Mislim, generalno je skoro cela ekipa glumački odlična. Al prosto meni ovo od tamo neke 40-50 epizode nema priču. Bukvalno presipaju iz šuoljeg u prazno.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12502
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Pacto de sangre Empty Re: Pacto de sangre

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum