EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Graduados

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Graduados

Post by DarkAngel on 21.10.12 3:23

GRADUADOS
TELEFE, 2012


"Graduados" je romantična komedija Undergrounda i Endemola koja se od 12 marta emituje na Telefeu. U ovoj romantičnoj komediji radi se oko srednjoškolskih prijatelja koji se susrećuju ponovo nakon 20 godina od njihovе mature.

Priča počinje u 1989, sa 17-godišnju Loli na jednu matursku žurku, zajedno sa svojim prijateljima. U ovoj grupi postoje dve različite i suprotstavljene bande. U jednoj je Andy, i drugoj je Pablo. Oboje žele Loli, ali je njihova sudbina drugačija: Pablo je godinu dana u vezi sa njom, a Andyu je jedino preostalo da je gleda izdaleka. Dvadeset godina nakon maturske, bivši drugovi iz srednje susrećuju se ponovo. Od tada svako je otišao svojim putem. Andy je nastavio živjeti opušteni život i zakleo se da živi pod filozofije prema koje on ne gubi slobodu mladosti i da zabava nikad nema kraja. Ostao je prijatelj sa Benjaminom “Tuca” i Veronike, dva njegovih prijatelja iz srednje škole. On i dalje živi sa roditeljima, i on ima lak i jednostavan posao kao šetač psima. Loli je oženjena sa Pablom, rival Andya iz mladosti. Imaju 18-godišnjeg sina, finansiski su moćni i naizgled imaju savršenu porodicu. Ova porodica dobija pas, što samo čini štetu po kući, pa zato zapošljavaju šetač psa ko nije niko drugi nego Andy. Nakon susreta Andya i Loli, počinju da se pojavljuju i drugi bivši prijatelji iz srednje škole. Spajanje ove dva karaktera otkrit će neočekivanu tajnu koji će zauvek promeniti njihove živote, i naterati ih i njihovi vršnjaci da razmotre šta su uradili sa svojim željama iz mladosti.


Promo #1
Promo #2
Promo #3
Promo #4

Presentación de elenco


Uloge:

Nancy Dupláa - María Laura "Loli" Falsini
Daniel Hendler - Andrés "Andy" Goddzer
Luciano C
áceres - Pablo "Bon Jovi" Catáneo
Julieta Ortega - Verónica "Vero" Diorio
Isabel Macedo - Jimena Benítez / Patricia Longo
Mex Urtizberea - Benjamín "Tuca" Pardo
Paola Barrientos - Victoria "Vicky" Lauria
Gaston Soffritti - Martín Catáneo
Violata Urtizberea - Gabriela "Gaby" Goddzer
Juan Leyardo - Clemente Falsini
Mirta Busnelli - Dana Blatt de Goddzer
Roberto Carnaghi - Elias Goddzer
Jenny Williams - Sofía Conte
Mercedes Scapola - Clara "Clarita" Acuña
Juan Gil Navarro - Guillermo "Willy" Almada
Dolores Fonzi - Azul Vegga

DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 23.10.12 4:29

Nedavno sam počeo da gledam ovo i stigao do 12te epizode.

Iskreno žalim što nisam počeo da je pratim paralelno sa Argentinom zato što ovo je genijalno. Likovi, priča, muzika, humor ... tačnije sve u seriji je originalno i
nezamenljivo. Celi spoj života i muzici iz 80ih sa današnjice je odličan

Jedna od najsmešnih scena bila je kad je Martin došao kod Andya i napio se u njegovoj sobi, pa nakon toga ovaj je morao da ga stavi pod tuš kako bi se otreznio. Nakon što je otac Andya prisluškivao pomislio da je njegov sin gay, a on je najverovatnije njegov sin.
Ova porodica Andya je definitivno najluđa. Njegov otac obično ne priča puno jer svevreme glede televiziju ali kad kaže neku glupost onda nemam reči. Potom njegova majka Dana koja je zainteresovana za sve.Najjače je bilo kada ju je uhvatilo histeriju sa Yo quierro un nieto, quierro quierro nieto!


Njegova sestra Gaby takođe je crazy. Prvo je bila zainteresovana za Martina, koi je najverovatnije njen nećak, onda zbližila se sa njegovim dedom i sada je zaposlena u Mac can.

Pablo "Bon Jovi": Nikako, ali nikako ne mogu da zaboravim ono njegovo Soy un musculo que crece y crece, soy un musculo que crece y crece

Loli je bila koma kad se napila i kad je Andy došao po nju, a ona mrtva pijana nije znala koji je njen auto i počela da hvata sve auta i na svima se uključivao alarm, pa tako Andy i Loli završili u policiskoj stanici.

Tuca je blesav do najvećeg stepena, a Vero malo me nervira sa svojom ljubomorom. Bolje nek ostane posvećena radiја i prelepe muzičke numere koje nam nudi. Sada u zadnjoj epizodi rešila je da pođe na brod do Antarktika sa nekim hipicima, nakon što ju je neko na radio pozvao da to uradi.

Willy je definitivno car. Kako samo priča, još pa sa to njegovom maan. Fantastičan lik. Biće interesantno sada sa Patriciom / Himenom kada će se osvećivati Pabla i Willya jer su je maltrеtirali u srednjој zato što je bila debela.

PesmaJel prati seriju neko drugi možda?
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 28.10.12 5:06

16ta epizoda bila je zakon.
Willy je bukvalno razbijo na Vikijev rođendan.Verovatno ovo trebalo da bude njegova posljedna epizoda, ali kako što je on rekao jer njegov lik publika obožavala nastavljen do 130te epizode. Juan Gil Navarro je stvarno odličan glumac. Fascinirao me njegov lik u Vidas robadas, a sad me nenormalno smeje u ovoj komediji.

Viki je organizovala rođendansku žurku u kući Lolita i Pabla i tamo je pozvala
sve maturante njihove generacije. Odjednom se pojavio Willy celi pijan i
smešan . Lica gostima kad su ga videli bili su neverovatne.


Onda je napravio igru u kojoj svaki kažе ono što је želeо da postignе u
životu, i dali je uspelо u to ili ne. Svaki od likova sa standardne, do negde iskrene izjavae. Ali scena kada Willy javno priznao da je gej je
bila neverovatna , i to da je postao puto lindo Onda kad je rekao:Aplaudan no sean putos , dok Pablina faca mrtva ozbiljna i tako se posvađao sa Willy. Pre nego što ode najjača je bila njegova izjava za Patriciju: Ojo de la loca, no se equivoca.
Ova Patrisha je prava kučka, mogu još sad da je zamislim na čelo Mac cana kako naređuje Valteru.

Zakon je bilo i sa starcima. Kako sam se iznasmejao kad je Dana polugola rekla Andyu: Te calienta algo hijo?
Gaby i Martin su se smuvali. Nakon što joj Andy rekao da je on možda njen nećak, ona počela tražiti internetu za incest.

Seriju sam previše zavoleo. Svi su mi likovi super, od najmlađih do najstarih. Jedino Vero zna malo da živcira.
Definitivno najbolja telenovela za 2012 i generalno među boljim argentinskih serija. Uopšte ne sumnjam da će se pamtiti јоš veoma dugo.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 18.11.12 16:41

Juče na dodelenja argentinskih nagrada TATO, Graduados je osvojila čak 11 nagrade i to za: najbolju telenovelu, najbolji glavan glumac, glavna glumica, nagrade za dvoje sporednih glumaca, sporednu glumicu, otkriće, scenografiju, produkciju, muzičku numeru, kao i glavnu nagradu za najbolji program godine.


Situacije iz 29-te epizode:
- Kad je Walter izašao iz auta, Tuca je rekao Andya da je on sigurno iz kineske mafije i da njegova mama duži novac nekom super marketu. Nakon što je Walter sa dvoje ljudi odveo Andy u Cementov auto, Tuca je uzvikao: "Nek bude jasno da se moj drug neće sa nikom prostituirati" Nakon toga Andy ulazi u Clementov auto i u pozadini muzike Kuma
- Masačutsest, Masačuses... Gabyev engleski
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 20.12.12 20:51

Slike sa gale iz kazalište Gran Rex povodom finale serije GraduadosPablo Culell, uno de los hacedores de Graduados: "Fue nuestra mejor ficción"

La mano derecha de Sebastián Ortega anunció que terminado el programa -con altos picos de rating- ya trabajan para "Vecinos en guerra", la tira del 2013.

Pablo Culell, uno de los hacedores de Graduados: Fue nuestra mejor ficción
Apenas terminado el último capítulo de Graduados -suceso de anoche en la tele, como todo el año; pero en el final con marcas que llegaron a picos de casi 37 puntos- RatingCero.com habló con Pablo Culell, productor general de la tira y mano derecha de Sebastián Ortega, en medio de la emoción y el balance de este éxito de la tele 2012.

"Graduados fue nuestra mejor ficción, sin dudas -apunta uno de los máximos responsables de Underground, creadores de Los Roldán, Los exitosos Pellls, Lalola y otros-; creo que va rumbo a convertirse en un clásico de la TV. Hubo excelencia en todos los rubros, un gran trabajo de la gente de Undeground y Endemol, junto a Telefe, que lo apoyó con todo; Tomás estuvo a nuestro lado siempre, fue un trabajo muy exigente la tira estaba prevista para 4 días semanales, fue una producción muy compleja, y el Canal, gracias al éxito nos pidó ir 5 veces, terminados casi sin aire, pero aquí estamos, la gente lo apoyó y lo quiso tanto que todo el esfuerzo valió la pena".

Culell -anoche mencionado en tono de broma interna en una escena del últmo capítulo como "El licenciado Culell"- también nos dijo: "El elenco fue un lujo, todos y cada uno, pero mención aparte para Nancy Dupláa, demostró ser la gran heroína de las comedias románticas, a vez más, siempre hizo éxitos, fue la capitana del equipo, Sebastián Ortega y yo queremos trabajar con ella siempre, puro compromiso, talento y carisma, pero todos los actores estuvieron sensacionales en sus rubros, al igual que los autores y directores que hicieron un trabajo brillante.....en lo personal, este programa me identificó, soy de la generación de los que hoy tienen 40, que teníamos 18 o 20 años a fines de los 80, disfruté hacerlo, y será complejo despegarnos de este programa, pero el show debe seguir", adelantó en base a lo que se viene.

Y así confirmó todo sobre la nueva comedia que preparan para el 2013.

"Con Sebastián ya mañana empezamos con todo con "Vecinos en guerra", otra ficción familiar muy divertida, que preparamos con gran entusiasmo y que encanbezarían (si terminan de cerrar contrato) Diego Torres y Mike Amigorena, junto a un gran elenco. Nos encantó liderar la audiencia del año, pero mucho más haberlo hecho con una ficción de esta calidad, y que el público ama tanto que nos compromete a no perder la ilusión de que regrese en algún momento... el tiempo y las circusntancias dirán... Sebas ya está de vacaciones con su novia y sus hijos en Punta del Este pero estamos on line todo el tiempo; ahora a brindar y a celebrar por este gran año y este hermoso programa", cerró uno de los responsables del éxito que culminó ayer.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 28.01.13 0:46

Stigao do 73 epizode.
Sviđa mi se kako serija drži dobro tempo i kako se radnja razvija. Svaki lik je divan na svoji način.

Da Počnem od Patricije. Moram priznati da Isabel Macedo odlično odigrava svoji lik. Zapravo ta žena je stvorena za negativne likove. Znači otkad se udala za Clementea na razne načine uspeva da manipulira sa njim, meša mu se oko familije, firme. Čak je uspela da napravi atentat bivšoj profesorici po muzici (Rita Cortese). Kad sam video šta zapravo radi u toj sobi gde navodno meditira, e tad se videlo da ona ima ozbiljne psihičke probleme.


Epizode sa 80ih kad su bili u Bariloche, bile su super. Kakve sve gluposti su radile . Tad je bio gost Pablo Echarri, kao vodić njihove ekskurzije. Loli je imala malu aferu sa njim (inače njen muž u stvarnom životu).

Dopale su mi se epizode sa Dany Godzer, Andyev rođak koji živi u Brazilu. Znam da će se dalje opet pojavljivati.

Onda onaj swinger par koji je pokušao da razdeli Danu i Elijasa. Ta ludača inače ista Bora-Riblja Čorba:


Riblja Čorba: Bailan con el culo!
Dana: Todo tiempo pensas en el culo

Ovaj Augusto sve vreme jednu istu cerek facu Išao je sa Gaby i Vero istovremeno, ali izgleda da ipak malo voli Veronicu. Zato Gaby sad je mrzi
Gaby na Vero: Mamaa hay una cucaracha grande en el pasillo, es un asco

Nakon što su izbacili Martina iz škole, nastao je haos u njegovoj familii. Andy mu je govorio kao "pa nije kraj sveta" (koji cool otac ). Zato Martin je reako njegovih da ne želi da se vrati u školi. Pablova reakcija: "A šta bi ti, drkao po ceo dan"

Ludnica je bilo kad se Pablo razboleo. Onda je zarazio i Loli za na kraju Patricija da se brine o nje kao njena maćeha.

Patricia je predložila da Маrtin privatnu profesoricu po engleskom, pa tako pojavila se Teresa (Leonora Balcare). Ona je nešto pričala Martinu oko univerzitete u SADu, tako što je Martin dobio ideju da tamo studira. Ali, otkrilo se da Teresa ima "dvostruki život". Radi kao striptizeta u noćni klub. . (Tuca se tamo inače ponaša kao besni pas, treba mu se podhitno zabraniti ulaz ). I naravno, Teresa je takođe špijun Patricije.

Iako Vicky nekad izgleda tako glupa i dosadna, dopadaju mi se savjeti koji daje Martinu.
Kod nje u kancelarije gostovao je Martin Palermo.
Gillermo se zaljubio u doktoru koji je trebao da napravi njemu i Vickyu veštačko dete, Vicky besna.

Odlična scena između Elijasa i Andya kad Andy priznaje da Martin je njegov sin i Elijasov unuk.
Pablo je poludeo kad ja saznao istinu, čak i pokušao da ubije Anya. Ali ipak još uvek voli Martina.

Nekoliko epizode nije bilo Dane, ali kad se vratila vratila se kako monstrum:

Više ne može ni dobro da priča od botoksa. Koma!

Andy i Loli Predivan par. Koliko su samo bile lepe scene kad se Loli setila kako Andy u srednjoj uvek joj pomagao i vadio iz raznih nevolja. Jedva čekam da budu zajedno.


Na Telefeov YouTube počeli su da postavljaju seriju u HD, mislim da su negde do 75 epizodi. Pa ko voli jako dobru smeju i zabavu, i jednu predivnu originalnu priču sa sjanje likove, slobodno nek izvoli.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 04.03.13 2:19

Do 101 epizodu.
Trenutne epizode su sjajne.
Rekao bih, zato što nisam gledaо kompletno SMV da mi je ovo trenutno najlepša romantična komedija koju sam ikad gledao.

Predivna i nezaboravna 100-ta epizoda. Andy je ispunio Loliev san tako što joj priredio veliko iznenađenje koje je ona čekala celi život. Odneo ju je u Italparku i tamo su konačno probili led.Vodili su ljubav u Verino kombi (оčito da im je suđeno tamo ). Iako sam pretpostavljao, ipak sam se malo nadao da će biti slobodnija seks scena, ali očito to nije bilo moguće jer se serija emitovala u 21 gde gledaju i deca.
Andyev lik je jedan od najboljih oformeni glavnih likova koji sam video ili kako su ga zavali u Argentinu "moderni Petar Pan". Bravo za Daniel Hendler, odlično igra svoju ulogu.
Interesanto je što nakon emitovanje ove epizode puno žene iz Argentine na svom Twitter profilu su pisale: "I ja želim dečko kao Andy."

Flešbekovi iz Italparka u 80ih takođe su bile sjajni. Pablo je bio genijalan , a za Guillerma nemam reči .

Malo me čudi što je Martin stao na Pablinu stranu, jest da mi je malo žao za njega ali ipak... Još pa Augosto kaže Pablu: Vamos a hacer mierda a Loli. Mislim da bi Vero trebala njega opet udariti sa tavom.

Luna na početku bila mi je malo čudna, ali sad mi je postala draga. Jako zabavnija nego Sofia. Jadni Guillermo koliko živca je kidao sa njom.
Guillermo: "Fer, vamos a resolver todo esto por una fuckin vez!"
A pa tek Lunina mama... Htela je biti sa Guillermom misleći da je on Vickyev muž, otkad je saznala da je dečko njenog bivšeg muža poludela je. A pa Vicky joj kaže: Očito ti je suđeno da te privlačaju pederi. Sad se zaljubila u Clementea.

Patricia je znači totalno skrenula otkad je zatrudnela. Kaže mu na Pabla da hoće nekako da "eleminira" Clementea. A pa Clemente pa veruje da je dete njegovo a oni nikad niu imali seks. Vrši mobing prema Gaby, priča sama sa sobom t.e. sa debelu Jimenu. Šta još se neće desiti sa tom ludaćom.

Koliko su bile smešni epizode kad se pojavio Daniev deda u kući Godzerovih. Cirkusi.

Epizode sa Julietom Diaz sam obožavao, mogla je i duže ostati u seriju. A i sa Hendlerom su bili jako simpatični, voleo bih da je vidim zajedno kao par u neku seriju.

Iz epizodu u epizodu su samo bolji i bolji. Muzičke teme su .
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 09.03.13 5:06

Odgledao 108 epizodu.

Ostavljao bi komentar na više eizoda, ali nisam izdržao jer ovi rasturaju.

Dakle, jako mi se dopada pijana Loli. Što se meni tiče nek bude takva u svakoj epizodi. "Soy Vero Diorio" i "Soy Patricia Longo". Naravno Andy došao da je spasi iz nevolje. A da, i ispustilo joj se pa je priznala da ga voli u pijano stanje.

Ali ono od što sam padao sa stola su bile scene kad se Vicky razbudila pored Tuce, a ovaj ju je zajebavao kako su se oni navodnu seksali, pa je žena poludela. Još pa Tuca obučen u Vickynim pidžamama. Nakon to u stanu Vicky Laurije dolazi Beti i nosi im doručak. Vicky im govori da nije normalno da se Tuca tako detinjasto ponaša, a Tuca kaže: "Bety, reci da se od 28 godina kupam sam." Onda joj kaže da neće otići dok mu ne zakaže sastanak kao bi dokazao da je avtonoman i da se takođe samosadovoljava. I celo vreme luduje i nikako da stane. Čovek nije normalan.

Želeći da razotkrije Patriciu, на sastanak firme Martin je hteo da pusti video gde je ima snimljeno, ali na njegovu nesreću na video pojavio se Urso po gaćama kako pleše. Ludilo.

Walter je car. Mirta Busnelli takođe.

U pravo je Martin kad je rekao Luni da su zreliji nego vozrasnih, jer više ne znaš šta da očekuješ od njih.

Sofija laže da trudna, a svemu tome joj navela Patricia jer ona sad tamo radi. Polako počinjem da je mrzim (lik, ne Isabel). Čekam da vidim kako će glumiti kad joj pukne film.

Baš mi je super kad su Pablo i Andy suprotstavljeni uvek u pozadini ide Runaway - Bon Jovi.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by Sasha on 10.03.13 19:35

Serija je fantastican .. poceo sam na UT da je gledam , ali na preskoke, vise pratim desavanja u vezi Endija i Martina..
Endijeva majka je komicna, kad su pomislili da im je sin gay .. rofl rofl

Zavrsio sam sa 8 epizodom. (Martinova saobrcajka i gabi dosla kod njega i hrani ga .. adeda se smeska sa strane )

Ovo definitivno nastavljam sa gledanjem .. totalno opustajuca serija

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.


Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1964
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 10.03.13 20:24

Drago mi je da ti se sviđa. smile2 Gledaš na onaj Telefe kanal gde postavljaju u HD jel? Oni su mislim postavili do 100tu epizodu, ali ja ih ne mogu večno čekati tako da sam produžio gledati na onih sajtova sa srednji kvalitet.

Ima ti tu još puno zabavhe likove: Pablo, Tuca, Guillermo (Willy), Luna, Walter... Takođe interesanta je Patricia/Jimena. smile2
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum