EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Graduados

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Graduados

Post by Sasha on 11.03.13 16:56

@DarkAngel wrote:

Ova porodica Andya je definitivno najluđa. Njegov otac obično ne priča puno jer svevreme glede televiziju ali kad kaže neku glupost onda nemam reči. Potom njegova majka Dana koja je zainteresovana za sve.Najjače je bilo kada ju je uhvatilo histeriju sa Yo quierro un nieto, quierro quierro nieto!


legendarna je u ovoj sceni .. luda je na kubni, svud se mesa, sve hoce da zna, i uvek pogresan zakljucak iznese smile2 smile2 smile2


Gledam seriju na Dailymotion ... nije los kvalitet, ali mi je to bolje, za scene koje hocu da preskocim smile2 - http://vertelenovelas.net/los-graduados.html

_________________
Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.
Teško je drugima. Tako je i kad si glup.


Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1974
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 01.04.13 0:56

Do 124 epizode.

Graduadosi i dalje nastavljaju sa odličnim epizodama.

Tuca i Vicky su znači pravo šou. Zgazio sam se sa njihovim avanturama na Tuccanikom i TucGunom. Vicky celo vreme uspaničena, a Tuca nema brige. Udrila mu je boks, a prethodno istukla ga u klubu. Tamo Loly i Andy plesali su na Carrie - Europe , a takođe su pustili i Don't dream it's over - Crowded House.

Na Lolin rođendan pijani Pablo pokušavao je da privlači Lolievu pažnju a završio je sa boks od ovaj Fernando. Njegova izreka: Los hombres tienen pichila y las mujeres pochola. Y pichila con pichila que hacen e?

Kad se pojavila ova Dolly Clarina majka bilo je ludilo, obe sa taj kordobanski naglasak.

Dana se iznačudila kad je videla Patriciju kako se svađala sa Jimenom, t.e. sa samom sobom kad je bila debela.

Pablo nakon nesreću doživljava amneziju i situacija postaje još smešnija. Kad je rekao Augusu: Pipiiiiiiiiiiii . A takođe ponavlja jedne iste stvari.

Sofia je postala baš kretenuša u zadnje vreme, ali drago mi je da je Luna tu. Ali Walter kad je hteo da se tuče sa Augustom.

I naravno fenomenalne flashbackove sa 80ih na dan proleća i studenta. Loli i Vicky puše, Vicky smuva koga stigne, Pablo i Willy podmećuju laksativ Jimeni, Tuca koketira sa starom profesoricom... Ma carevi su.

Ova muzika iz osamdesetih je savršenstvo. Super je što stalno gostuju neverovatne muzičke zvezde kao Los Twist, Los Pericos, Charly Garcia. Šteta što je Gustavo Cerrati u komu, dosad legendarni Soda Stereo sigurno bi gostovali u seriju, jer stalno daju njihovu muziku.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by Aurora on 01.04.13 2:31

@DarkAngel wrote:Njegova izreka: Los hombres tienen pichila y las mujeres pochola. Y pichila con pichila que hacen e?
Inaće ovo ne gledam,ali ovaj dio ne mogu,a da ne komentiram rofl lol1 naklon rofl lol2 lol2 lol2 ,svaka ćast,dobro ste me nasmijali s tom rećenicom.
Aurora
Aurora
Junior member
Junior member

Poruka : 163
Pridružen : 2013-03-27
Lokacija : Ciudad de México

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 25.04.13 15:53

Stigao do 139 epizodu i ja bi ovo hteo da traje što duže, ne sećam se kad sam zadnji put gledao vako genijalnu seriju.
Epizodu sa Loliev 15-ti rođendan bila je neverovatna. Ta žurka ličela je na svadbu. Clemente i Walter sa njihovi izgledi i plesovi. Augusto kad je rekao da je njegova "pichila" mala i da će mu narasti. Andy bunio se zašto je sve na engleskom, a da nisu pustili niti jednu nacionalnu pesmu.

Danin tragikomični san. Uvek se deformira kad vidi Particiju ili je izgovori. Ko li im je taj doktor Cepilinski?

Pablo i Augosto su živa koma. Ovi njihovi PICHILA dancovi:
Verzija 1.0
Verzija 2.0
Verzija 3.0

Ali najjača je njihova psovka "La recargada pochola de su madre" ili kad je Pablo rekao Augusti: "por qué, con una pichila tan grande", "con los huevitos que dios me dio", "me quiero cortar los huevitos" I sa njihovom mamitom bog je prostio.

Tomas Fonzi kao Miki, Pablin i Augustin rođak. Siroti, koliko ga tuću rođaci.

Duel Andy и Tuca protiv Pablo i Augusto.

OPA WALTER STYLE


Walter nije normalan. Napravio je slikicu od Clemente kao svetac. Kad ga je Luna pitala "Vos sos gay"?

Otišao je Willy iz serije, tako što se venčao sa Fernanda i otišao je da živi sa njega u Londonu. Na njegovo venčanje Pablo je bio njegov svedok, super što su ih smirili na kraju. Ovo je inače prvo gay venčanje da vidim u seriju. Nastranu toga Juan Gil Navaro je bio odličan, posebno na početku.

Dok je Vicky bila otsutna Luna joj krala njene pacijenata, čak je i imitirala nju. Zakon je mala.

Konačno je Loli donela dobru odluku. Sad ona i Andy su zajedno. Konačno je otkrila ko je zapravo Patricija. Bit će vrlo interesanto u narednim epizodama.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 24.05.13 4:40

Stigao sam do 160 epizode, još 18 epizoda do kraja.

Loli je bila baš luda kada ga je odvela Andya na jedno mesto ispod jedan most koje je poznato u Buenos Aires po to što se tamo seksaju i "tresu" auta, plus konobari služe piće, prosto neverovatno da takvo mesto postoji. A na to mesto već su imali "avanture" u 80ih. Malo kasnije ispod tog mosta dolaze Martin i Luna, pa tako Andy i Loli potajno odlaze.Ali nakon što je Vero punila mozgu Andya, on je rešio da raskine sa Loly, pa onda su se on i Vero smuvali . Ali sa druge strane i Loli i Andy shvataju da imaju više zajedničkih stvari, nego li različitih.
Kako mi je bilo drago dok su Vicky i Loli zajebavali Vero na radiu.

Gostovanje Leticie Bredice kao izdrogiranu, napušenu pankerku ko je bila sa njima u srednju. Video sam da su Argentinci bili zaprepašteni sa njenom pojavom u seriju i da nisu mogli uopće da je smisle u takvom ulogom, ali meni je bila super.


Danina reakcija kada ju je vidala sa Tucom:


Tuca i Vicky su sada šou kao par. Kad je Vicky trebala da spašava Tucu jer ga je Claudina "kidnapovala" . Njihova avantura u bazenu:

Onda kad je bila bolesna u Tucovoj odeći.

Patricia je počela konačno da se suočava sa svoju prošlost i polako se sebi prihvata. Odlična gluma kada je rekla celu istinu Loli, stvarno je tužno to što joj se događalo u mladosti. Jedino još Pablo ne zna ko je ona, baš me zanima njegova reakcija kad sazna istinu.. Vidi se da je Isabel Macedo uložila maksimalni napor kao bi dolovila ovaj neobični lik.

Maritova momačka veče bila je ludnica. Retko se nalazi otac kao Andy. Kako je bilo dobro kad je Pablo potao Martinu zašto govori kao Godzer, a on je rekao: Yo soy un Godzer

Došla je i "mamita". Kakvi će sad cirkuse biti sa ovim likovima.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 12.06.13 16:08

Odgledao do 170 epizode.

Jako emotivne i odlično odglumljene epizode. Već osećam koliko će mi faliti serija.

Patricia je zaista tužan lik, ono negativka koju ju stvarno žališ gledajući kakvu tešku prošlost je imala i u što je uspela pretvoriti se. sad Dobro je što na kraju ipak uspela prihvatiti se sama sebi, i uvedet šta je uradila sa njenom životu. Tek se sad vidi koliko su sladak par sa Pablom, scena njih dvoje sa detetom bila je baš dirljiva, to je i Loli čak uvidela. Pablo je krstio sina Jon, a Vicky ga nazvala Čuki. lol2

Inače Nanu je ispala neviđena luđakinja. blink Kakav je samo haos uspela da napravi u tim nekoliko epizoda. Nije ni čudo šta su Pablo i Augusto ispale takvih. Ali vrh je bilo kad su svi troje pevali pichilla pesme. rofl

Najmanje od Viktorije sam očekivao da puši travu, žena je skroz odlepila čak je i sa Claritom počela dobro da se ponaša.

Ali Dana je rasturila u ovim epizodama. Legenda! naklon Umesto da popiti one kapke, ona ih je stavila u očima i oslepela. Scene sa njenom slepilom bile su koma, padao sam od smejanjem. rofl A tek način na koji je progledala... Sad joj padaju nove fiks ideje u glavi. lol1 Mirti Busneli treba joj se dodeliti Martin Fierro pod hitno.

Walter počeo da zove Martina mi señorito, a Gabi zove Martia chanchulol2. Kad je Walter pokazivao svoje boračke veštine. rofl

Iznenadio sam se šta su Vero i Augusto počeli zbližavati, ali i nije bilo previše neočekivano. Zapravo, bilo bi logično ako završe na kraju zajedno jer koliko i da su različni, koliko i da je on bio užasan prema njoj, ne mogu negirati da i oboje osječaju nesšto jednom prema drugom.

Luna: Me podes besar como en las novelas?
Martin: Como?
Luna: Si, no se... Asi como Pablo Echarri y Nancy Duplaa  lol1

Ako Luna uspe da izvede svoji ludi plan kako bi spojila Clementea i njenu mamu, onda Martin treba је častiti pivo. smile2
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 16.06.13 5:37

Na samo dve epizode pred kraja hvata me velika nostalgija, ne želim da završi.  cry

Posebno je bilo emotivno kada se Loli prisjećala na sve zajedničke trenutke provedene sa Andyem, još kad su pustili Corazon delator, Listen to your heart, Don't dream it's over. sad  Takođe emotivno bilo je i kad Pablo govory Andya da je on zaista zaslužio Loli, pa čak i odlazak Augusta iz MacCan bio je tužno-komičan. lol1

Ovo sa tetoviranjem Godzerovih slomilo me od smeha. lol2  Posebno Dana koja je htela tetovirati se na čelom, a Gaby je tetovirala tu Maritinu zelljku na svoju nogu. roflЈао kako će mi faliti ludorije ove familije, najviše Danine, kraljica ove serije.

Ova 176 epizoda bila je izvanredna, posebno bombastični kraj. Na veliko iznenađenje vratio se Willy. mrgreen  Povodom njegov povratak oranizirali su proslavu u Lolinoj kući i tamo pri pozdravljanje sa Pablom izbacio se o Jimeni, neznajući da on još uvek ne zna tajnu. Nakon toga Willyna rekcija: wow

rofl


Predivna serija. aw
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 19.06.13 18:49

Završio sa gledanjem.
Sve pohvale za ove fantastične telenovele koja će se pamtiti godinama i ostatće mi u najlepše sećanje. Imala je poseban duh i jednostavno me je uoduševila. aw
Još od prve epizode koju sam skinuo od radoznalost zarazila me sa originalnom pričom o 8 maturanata. Za prvi put takvu neverovatnu muziku sa rok numerama, putovanja niz osamdesetih, netični heroi i negativci, likove sa kojim se identifikuješ i obožavaš. 178 epizoda ispunjene sa humorom, sreće, tuge i muzike.

Finale bilo je dvno sa jedne i emotivno sa druge strane. sad
Pretposledna epizoda završila je neočekivano kada je Jimena snažno gurnula Pabla , bila je dobra fora za gledaoce da misle da je ubila Pabla, iako normalno je da čovek ne može biti usmrčen od jednom udarcem u glavu.Danyev kraj me je iskreno iznenadio , poželeo je da ima sličnu priču kao Andya, tako da sada neočekivano dobio 8 -godišnju ćerku Marcelom Kloosterboer. Loli konačno otišla na putovanje kroz svetom koja je sanjala čitavog života, a Andy nije stigao da je zaustavi . Nekoliko meseci kasnije , Vicky trudna sa Tucom, dok on uči da sazreva i raste. Martin studira slikarstvo i crta tako što je Luna pred njega skroz gola i služi mu kao inspiraciju. lol1  Njena mama takođe srećna sa Clementeom. Vero je srećna na svoji način jer je opkružena sa ljudima koji ih zaista voli. Sirota Gaby sa takvim deformiranim mužem. lol2  Ali šok epizode - Jimena ponovo ugojena. blink  I sve to zahvalujući Pabla koji je stalno mazi i kuha. Dana i Elias imaju uspešan biznis sa kiflicama. Loli vraća se od putovanje i to sasvim preporođena, prolepšana, sigurnija i izgleda kao sasvim novu ličnost. Na zabavi povodom 20godišnjice njihove mature specijalni gosti su bili Charly Garcia i Sebastian Ortega. Već ti zadnje trenutci bile su preemotivni. I Andyev i Loliev kraj zajedno putuju u kombi, a u pozadini Corazon delator. *_*  Njihove poruke bile su fantastične.Teško je rastaviti se sa ovim likovima. Savršen izbor glumaca. Iskusna televiziska glumica kako Nancy Duplaa, filmski glumac kao Hendler i teatarski glumac kako Caceres bile su definitivno dobitna kombinacija.
Ogromne pohvale za Daniel Hendlera, još od prve epizode kupio me je sa njegovi lik i glume.
Luciano Caceres bio je prezabavani negativac, a u duo sa Augustom bili su šou.
Isabel Macedo u najbolji lik njenoj čitavoj karijeri. Jimena/Patricia bio je jako složen i kompleksan lik koji ga je ona maestralno odglumila.
Mirta Busneli, Roberto Carnagi, i Mex Urtizberea bili su genijalci koji su me smejali do besvesti.
I svi ostali glumci koji su savršeno uradili svoj posao.
Odlično razrađene teme protiv diskriminacije (bullzng, homofobija, obitelj sa različitu nacionalnost).
Saundtrack bio je fantastičan jedan od najboljih u svim serijama. Trake od Soda Stereo, Charly Garcia, Europe, Bonnie Tyler, Paul Young, Bully Joel. Savršenstvo. naklon  Corazon delator i Listen to zour heart ostavili su poseban utisak čitavoj seriji.

Za kraj o čitavoj seriji mogu da kažem nekoliko reći: zabava, obitelj, prijatelji i ljubav, kao što su i sami Andy i Loli rekli na kraju.
Velika preporuka svima, a ja bi iskreno voleo gledati je još jedan put u slučaj da se nađe na nekom tv kanalu, jer vako dobre telenovele retko se gledaju. Najbolja telekomedija koju sam ikad pogledao.


wub
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by Lusi on 15.07.14 23:30

Ja pre neki dan pocela da gledam ovo. Jos kad je pocela da se snima sam imala zelju da je pogledam, ali nisam stizala i sad mi bilo dosadno i skinula prve epizode par serija i ovo prvo pocela, i stvarno sam se bas zarazila, i odlicna mi je serija skroz.
Stigla sam do 26te epizode, i do sad mi ni u jednom trenutnu nije bila dosadna i verujem da ni nece smile2
Od cele ekipe, definitivno su mi ANdy, Vero i Tuca najludji i pregenijalni, pogotovo u prvim epizodama, skroz su mi kul i ludi, a Andy mi je preesladak smile2 Onda, Patricia mi je medju omiljenim likovima, Isabel je definitivno genijalno odigrala i skor joj pristaje, i mozda je ona i najbolje odradila svoj posao od cele ekpie (bar za sada mi tako deluje). Loly me nevrira sve vise, skroz mi je nekako ..bljak, ne znam, i njen lik a i mislim da nisu pravu glumicu odabrali, nekako mi sene uklapa u celu ekipu mnogo mi starije izgleda od vsih njih, i ne zna, ne svidja mi se uopste, niti su mi Andy i ona kao par dobri. Takodje me Andyjeva majka i sestra uzasno nerviraju i pocel asma da motam scene te, pogotovo sa majkom, onaj glas njen ne mogu da slusami predosadna mi je, a sestra krestava xD Ali, dobro to je jedino stomi malo dosadjuje, ali sve u svemu mi je sve super.
Umrla sam od smeha kad je, ne secam se u kojoj epizdi tacno (23,24), Pablo Clementu rekao da je Gaby Andyjeva sestra i Clemente: ¿Desde cuándo es su hermana? mrtva 'ladan, a Pablo: ¡Desde siempre! smile2 smile2

Jedva cekam da saynaju ko je Patricia zapravo, i sad procitah da ce biti dosta vracanja u proslost i taj Lolin 15ti rodjendan, al ako ovako nastavim za manje od mesec dana cu zavrsiti celu seriju xD

_________________
Fai quello che sei
Lusi
Lusi
Member
Member

Poruka : 406
Pridružen : 2011-08-25
Godina : 29

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by DarkAngel on 16.07.14 3:58

Loly je najbolja bila u tim flashbackovima kao i u scene gde je bila pijana. Dok u normalno stanje bila je kao totalno različiti lik. Ona će doživeti transformaciju tek u zadnjoj epizodi, videćeš kako. smile2 

Inače meni je Dana bila šou od prve do zadnje epizode. roofl
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Graduados

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum