EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Los vecinos en guerra

Go down

Los vecinos en guerra

Post by DarkAngel on 14.04.13 18:29

LOS VECINOS EN GUERRATELEFE, 2013

"Vecinos en guerra" je nova telekomedija koja se od 15.04 prikazuje na Telefeu. Obeležava povratak pevača Diega Torresa nakon 20 godina ispred televizijskih ekrana.

Ovo je priča o grupi porodica koji vode miran suživot sa jednim jednostavnim svakodnevnim životom u susedstvu, ali da se menja sa dolazkom novih i misterioznih suseda.
Mecha je savršena domaćica, ali pre dvadeset godina bila je deo jedne grupe lopova. Porodica i prijatelji ne znaju ko je ona bila godinama unazad. I ova tajna pokreće priču.
U prošlosti Mecha je radila sa dva suradnika: Alex, koji ju je regrutovao za takvu vrstu posla i postao njena prva ljubav, i Ciro, koji je planirao i finansirao krađe. Nakon jedne neuspešne pljačke grupa se raspada.Ona sa izmenjenim identitet počela je novi život daleko od sveta prevare. U ovoj epizodi, Ciro završava u zatvoru i Mecha ostaje uverena da je Aleks umro u bekstvu.
Već 20 godina Mecha je udata za Rafaela Crespo, imaju troje dece i živu zajedno sa svojom svekrvom. Mecha nikada nije rekla svoju tajnu Rafaela. Njen glavni razlog nesanice je da njen suprug i deca otkriju da su živeli sa osobom koja je izmislila život.
Crespovi žive u bezbednom okruženju, okruženi suseda koji su i njihovi prijatelji. Ali jednog jutra, koje izgleda kao i svako drugo, otkrivljaju da se u najluksuznoj kući u komšiluku seli nova porodica: obitelj Mayorga.
Nakon ove situacije narušuje se red u celi komšiluk, Mayorga su veoma čudna i naizgled savršena porodica. Gledajući ih Mecha je šokirana otkrićem da čovek u porodici nije je niko drugi nego Alex, njena stara ljubav i partner u pljački koga je mislila da je mrtav. Alex je ostao daleko od Meche sve to vreme, ali je nikada nije zaboravio. Sazanjući da je Ciro je pušten iz zatvora i da se zakleo osvetu zbog ubeđenje da su ga oni izdali u poslednjoj pljački, Alex namerava zaštititi Mechu. Zato oformuje grupu glumaca pretvoreni u prevaranata, lažna porodica kako bi se smestila ispred kuće Crespovih.
Mechin konflikt je ogroman i treba sprečiti da ove porodice budu u kontaktu, uprkos njenom odnosu sa Aleksom koji se aktuelizuje i "njena ljubav iz prošlosti", imati kao suseda.
Ali Mecha nije jedina koja čuva tajnu. Rafael krije od svoje porodice da je izgubio svoj posao i svaki dan ode da pronađe "ručku", čineći da Mecha i njegova deca veruju da radi na uobičajenom mestu. Tokom celog ovog putovanja Rafael upoznaje jednu devojku, Carolinu, koja je zavodljiva i iz dana u dan postaje njegov problem.
S druge strane, Mecha počinje da živi sa svoje dve realnosti: majka porodice i prevarant.
Presek ovih različitih svetova, imaće jak uticaj na svakodnevni život porodičnih odnosa. Novi veze će se roditi među članovima porodice, istinskih i lažnih. Mecha pokušava da održi red koji malo po malo počinje joj izlaziti iz ruku, kao bi ponovo doživela adrenalin, koji je pokušala da zaboravi.


Promo #1
Promo #2
Promo #3
Promo #4

Trailer #1
Trailer #2


Uloge:

Diego Torres - Rafael 'Rafa' Crespo
Eleonora Wexler - Mercedes 'Mecha' Ramos
Mike Amigorena - Alex López / Mayorga
Mónica Antonópulos - Ivana Barreiro
Marco Antonio Caponi - Fernando Crespo
Marcela Kloosterboer - Carolina Del Río
Mirta Busnelli - Sonia
Luis Ziembrowski - Ciro
Gastón Soffritti - Lucas Mayorga
Hugo Arana - Ramón
Candela Vetrano - Paloma Crespo
Alan Sabbagh - Fabián Soleto
Carola Reyna - Helen Soleto
Carlos Portaluppi - Coco Dellamonica
Jorgelina Aruzzi - Norita Soleto
Juan Pablo Geretto - Reina
Chang Kim Sung - Roque Du Du


Last edited by DarkAngel on 14.04.13 20:13; edited 1 time in total
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by -MILOS- on 14.04.13 18:56

@DarkAngel da ne znas mozda gde ce biti postavljene epizode sa solidnom kvalitetom slike?

_________________
100 dias para enamorarse 063/125
Un poquito tuyo 18/?
-MILOS-
-MILOS-
Moderator
Moderator

Poruka : 4271
Pridružen : 2011-09-01

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by DarkAngel on 14.04.13 19:11

Videću pa onda javim. Mislim da će biti i u HD.

Evo neke posteri:
https://redcdn.net/ihimg/a/img23/2972/veg1.jpg
https://redcdn.net/ihimg/a/img707/4654/veg2.jpg


Last edited by DarkAngel on 14.04.13 19:12; edited 1 time in total
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by Miloš92 on 14.04.13 19:11

Meni ovo deluje zanimljivo.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12285
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by DarkAngel on 16.04.13 16:19

Ja sam prilično zadovoljan sa prvom epizodom. Dinamična, sa puno akcije, adrenalin i fantastčnom režijom. Jako bolja od prve epizode Solamente vos.

Godina 1993, Lisa (Eleonora Wexler), zajedno sa Alexom (Amigorena) i Cira (Ziembrowski) idu u pljačku jedan dijamant ili šta je to već, ali policija ih zabeležava i uhvaća Cira, dok Lisa i Alex bježe. Ona misleći da je mrtav sledeći dan upoznaje Rafaela (Torres) pretstavlja se kao Mercedes.
Diego Torres je zaista dobar, ko bi rekao da nije glumio 20 godina.
20 godina kasnije ona sa novim identitetom kao Mecha je domaćica u braku sa Rafaelom i imaju troje dece. Jako mi je drago što je Candela Vetrano tu, uopšte ne sumnjam da će se pokazati u svoje pravo svetlo. Takođe i za Mirtu Busnelli.
Tako jedno jutro njini dugogodišni susjedi sele se iz nepoznatih razloga. Isti taj dan otpuštaju Rafaela iz posla, dok Ciro praća svoji čovek (ko drugi ako ne Walter iz Graduados ) da napadne Mechu. Maestralna scena kako je Meća sa autom uspela pobeći. Vidi se da ima još uvek adrenalin u njenoj krvi. U isto vreme Rafa se sudira i upoznaje Carolinu (Marcela Kloosterboer), a ona postaje malo opsednuta sa njim.
Malo kasnije doseljavaju se novi susedi ko su inače glumci-prevaranti. Tamo Mecha je šokirana kada vidi Alexa živog. Te večeri on joj kaže da je došao zaštititi njenu porodicu od Cira i da želi staviti kraj njenom mirnom životu kao domaćica.
Monica Antonopulos iznenadila me je pozitivno, jednakvo je dobra u komedije kao i u drame, plus kao negativke ovde. Sa ovim travestitom biće veliko smejanje kao i sa ove sluškinje. Eleonora Wexler takođe ima odličan lik. Od Amigorene očekujem više u daljnim epizodama.
Šteta što Naty Oreiro ne snima komedije za Underground, mislim da baš bi joj legao vakav lik, plus bila bi idealna u paru sa Torresu i Amigorenu. Naravno da je i Eleonora odlična.

Još jednom moram pohvaliti maestralnu režiju Miguel Coloma i produkcije Sebastian Ortege. Zapaženu je na svaku scenu i svaki detalj tako da izgleda baš savršeno. Igre sa vremena kao i u njihove prethodne serije takođe. I njini dobropoznati humor. Korovsky je odličan scenarist koji se već dokazao sa Sos mi vida i Graduados. Dok je priča malo kompleksnija od ostale komedije.


Prva epizoda u HD:
https://www.youtube.com/watch?v=-PuYtZMWPfU
Na ovaj kanal bit će postavljane epizode.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by -MILOS- on 16.04.13 16:36

odlicno sto ce biti epizoda na youtube jupi jupi
gledacu je za vikend, dok mi prodje ispitni rok smile2 video sam da je imala odlicnu gledanost, a i po tvojim komentarima vidim da je dosta gledljivo juhu

_________________
100 dias para enamorarse 063/125
Un poquito tuyo 18/?
-MILOS-
-MILOS-
Moderator
Moderator

Poruka : 4271
Pridružen : 2011-09-01

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by DarkAngel on 18.04.13 12:34

ENTRADAIzbrisali su zvuk prvih 10 minuta prve epizode, tako da OVDE je kompletna prva epizoda. Ostale epizode nastavljaju ih postavljivati na onaj kanal.
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by DarkAngel on 21.07.13 0:37

Mike Amigorena krajem meseca izlazi iz serije jer njegov ugovor od šest meseci završava.U seriju priključava se Juan Gil Navarro koji će zauzeti Majkovo mesto. Glumac je imao ponude i od Pol-ke priključiti se u Solamente vos, ali ipak je odlučio ući u Vecinos en guerra jer če njegov lik ostati do kraja serije.Takođe u seriju priključava se Natalie PerezJuan Gil Navarro i Natalie Perez glumili su u prošlogodišnji hit Telefea i Undergrounda "Graduados"
DarkAngel
DarkAngel
Member
Member

Poruka : 279
Pridružen : 2011-11-11
Godina : 24

Back to top Go down

Re: Los vecinos en guerra

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum