EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma


Merhamet

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Re: Merhamet

Post by Lazar on 10.04.17 15:52

Upravo sam pogledao poslednju epizodu i evo jednog kratkog komentara o seriji.

Generalno serija i nije toliko loša. Prva sezona je malo bolja od druge, ali celokupan utisak je ok. Bilo je dosta dosadnih scena, dosta nebuloza, ali takođe i puno zanimljivih, komičnih, pa čak i tužnih scena. Nekako mi je na kraju serija ostala nepotpuna. Na primer, Šadijino dete se u sadašnjosti skoro uopšte ne spominje, a ja sam mislio da će ona njega tražiti i da će ga pronaći. To možda nije toliko bitno za seriju jer Šadijina priča nije glavna tema, ali ja bih na primer bar jednu epizodu posvetio tome.

Moram reći da je kraj toliko glup, bukvalno glup od minus do plus beskonačno. Poslednja epizoda mi je bila jako interesanta (ne uzimam u obzir poslednjih 10 minuta). Ona scena kad je Narin pukao vodenjak mi je presmešna. Gledajući najavu za poslednju epizodu mislio sam da će u onoj pucnjavi umreti Sermet i da će se tako serija završiti. Međutim, ono što se posle te pucnjave desilo je toliko bezveze i baš kvari utisak o celokupnoj seriji. Deniz je ubila onog čoveka kako njen muž ne bi umro, a ona se toliko potresla zbog toga i uradila to što je uradila kao da je ubila neku nevinu i nedužnu osobu, meni je to bezveze.

Ne znam šta drugo da kažem, jako tužan kraj, ali opet kao što sam već napisao mnogo glup. Kada bih ocenjivao ovu seriju od 1 do 10, moja ocena bi bila 7, toliko. smile

_________________
avatar
Lazar
Senior member
Senior member

Poruka : 935
Pridružen : 2015-01-22

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum