EMDT
Dobro došli na EMDT forum.

Ukoliko niste član foruma, predlažemo Vam da se registrujete i priključite diskusijama sa ostalim forumašima.

Hvala na poseti,
Administracija EMDT foruma

Latino zanimljivosti - Page 2 Eog4CZj

Latino zanimljivosti

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by gossip boy(an) on 20.10.13 0:11

Ne znam da li ste primjetili, ali Žaklin Brakamontes je u 3 serije imala partnera po imenu Alehandro:
-Rubi
-Heridas de amor
-Sortilegio

Elizabet Gutierez se 3 puta zvala Marijana i to u :
-Amor comparado
-El rostro de Analia
-El rostro de la venganza smile2

gossip boy(an)
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 2705
Pridružen : 2011-08-06

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Hierro on 20.10.13 10:58

Dok su 3 Victorije iz razlicitih serija bile u vezi sa mladjim muskarcem. smile2
Victoria - Victoria i Jeronimo
Sortilegio - Victoria i Fernando
Santa Diabla - Victoria i Ivan
Hierro
Hierro
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 1722
Pridružen : 2011-07-17
Godina : 25

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by gossip boy(an) on 30.06.14 0:13

Mi Prima Ciela (2007)
- jedna od najuspješnijih venezuelanskih telenovela. Glavne uloge tumače Mónica Spear i Manuel Sosa, kojima je ovo ujedno i prva protagonistička uloga.
- nastala prema priči Pilar Romero, kao remake njezinih dviju telenovela : „Elizabeth“ (1980.) i „Maite“ (1981.).
- originalnu ideju za telenovelu autorica je dobila prema životu djevojke koja je '70-ih godina živjela u Venezueli i bolovala od neizlječivog oblika leukemije. Pohađala je istu školu kao i junakinja telenovele, te baš kao i Ciela, svoje misli i osjećaje bilježila u dnevnik.
- slična tematika kao u telenoveli viđena je i u filmovima poput „A walk to remember“ i „Autumn in New York“, a jedan od prvih koji ju je primijenio bio je Erich Segal u svojoj knjizi „Love story“ (1970.) koja je rasplakala milijune čitatelja.
- "Mi prima Ciela" smatra se, zajedno sa "La mujer de Judas", najuspješnijom telenovelom RCTV produkcije u posljednjih 10 godina. Tijekom svoga emitiranja održavala je gledanost sa oko 56,8 % sharea, dok je posljednja epizoda ostvarila čak 68,8 % sharea.
- emitiranje telenovele u matičnoj zemlji trajalo je od 2. svibnja 2007. do 17. prosinca iste godine, od ponedjeljka do subote u večernjem terminu od 21 h. Ipak, 27. svibnja 2007. nakon nepunih mjesec dana emitiranja u Venezueli, RCTV kanal je oduzimanjem koncesije izgubio otvoreni signal. Kao posljedica toga, bilo je zaustavljeno i emitiranje telenovele, sve do 16. srpnja kada je RCTV nastavio emitiranje u sklopu kabelske televizije.
- u međuvremenu, u Caracasu su održavani razni eventi koji su okupljali brojne poklonike telenovele, zajedno sa glumačkom ekipom i izvođačem naslovne pjesme – Hany Kauamom.
- naslovna pjesma Es tú amor koju je otpjevao venezuelanski pjevač Hany Kauam, postala je hit u vrijeme emitiranja telenovele, a mnogi ju na jedan način smatraju "zaštitnim znakom" RCTV-a i borbe za slobodu govora.
- internacionalna verzija broji ukupno 157 epizoda, dok se verzija emitirana u Venezueli sastoji od 152 epizode. Razlog tome je što je u nacionalnoj verziji manji broj epizode je taj što su neke epizode trajale i preko sat vremena dok su u internacionalnoj verziji mnoge scene izbačene ili skraćene.
- crkva pred kojom je snimljen prvi susret glavnih junaka je San Pedro, a nalazi u području Valle Abajo (dio Caracasa).
- slogan pod kojim se reklamirala telenovela glasio je : La vida puede ser muy corta. ¡Vívela intensamente! (Život može biti vrlo kratak. Živi punim plućima!)
- tijekom emitiranja u Venezueli nagađalo se da romansa između glavnih junaka prelazi i iza kamera, što je navodno bio pravi razlog njihovoj kemiji na malim ekranima. Oboje su opovrgnuli tu tvrdnju, a Mónica Spear se nedugo nakon završetka snimanja udala za Thomasa Berrya s kojim trenutno ima jedno dijete. Ipak, neposredno prije snimanja njihove druge zajedničke telenovele „Calle luna, Calle sol“, Manuel Sosa nije se libio priznati da je tokom snimanja „Mi prima Ciela“ bio zaljubljen u Mónicu.
- nakon završetka "Mi prima Ciela", Mónica Spear i Manuel Sosa spojili su se ponovno kao protagonistički par 2009. godine u telenoveli "Calle luna, Calle sol" (Razdvojeni svjetovi). Zajedno su glumili i u telenoveli "La mujer perfecta" no ovaj put nisu tumačili par.
- Flávia Gleske (Maite) i Jerónimo Gil (Abel) neko su vrijeme bili zajedno i u privatnom životu te imaju jedno dijete. Upoznali su se upravo na snimanju "Mi prima Ciela".
- 2008./09. godine Grci su snimili svoju verziju telenovele pod nazivom "Gia tin agapi sou" (Za tvoju ljubav) u produkciji ANT1 kuće. Grčka verzija u većini radnje prati originalnu, prevedena je čak i naslovna pjesma u izvedbi Giorgosa Papadopoulosa.
- u Meksiku se telenovela emitirala na kanalu Azteca 13, no kao skraćena verzija. Emitiran je dio priče koji se odnosi na prvih 50-ak epizoda telenovele (do vjenčanja glavnih likova), ukomponiravši ih u 25 nastavaka. Time ne samo da je izbačeno više od polovice scena (čime se gubio smisao u radnji), nego nije ni obuhvaćena većina telenovele, a kraj je izmijenjen.
- jedna od rijetkih telenovela u kojoj glavna protagonistica na kraju umireEsperanca (2002)

- internacionalno poznatija kao Terra Esperanza ili Zemlja nade
- autor serije poznati je pisac brazilskih sapunica Benedito Ruy Barbosa
- i u ovoj telenoveli gledamo glavnu glumačku ekipu iz "Terre Nostre": Ana Paula Arosio, Raul Cortez, Maria Fernanda Candito i Antonio Fagundes
- neki su glumci morali proći naporne pripreme kako bi što dostojnije ostvarili uloge. Tako su Reynaldo Gianecchini koji u seriji tumači Tonija i Raul Cortez, koji glumi njegova oca nadarenog ali propalog pijanista morali uzimati sate klavira, a drugi su pak morali naučiti plesati za to doba moderne plesove, a kako neki od glumaca pričaju portugalski u mješavini s talijanskim uvježbavali su naglasak sa profesorima.
- snimalo se na dvije lokacije. Talijanski gradić Civiti smješten je nedaleko od Rima u kojem živi samo 15 stanovnika i potpuno su ga preuredili za potrebe snimanja. Druga lokacija bio je Brazil gdje je sagrađena kopija gradskog središta Sao Paula 30-ih godina.
- poznata talijanska pjevačica Laura Pausini otpjevala je naslovnu pjesmu pod nazivom "Speranca"
- sapunica je na neki način nastavak "Terre Nostre"
- postoji i knjiga o telenoveli sa svim unformacijama o njezinoj radnji, povijesnim trenucima i samoj produkciji.
- prva epizoda imala gledanost od 47 %, a zadnja 50 %, što je vjerovali ili ne najgora gledanost koju telenovela može imati u terminu od 21:00h. Možda je i razlog tome što je zadnja epizoda prikazana u subotu kada je gledanost inače loša. Najlošiju gledanost imala je na sredini, i to oko 38 %. Telenovela nije postigla željenu gledanost u Brazilu ali zato jeste izvan nje.
- kao i u telenoveli, pjevač Gilbert Židov je i u pravom životu. On je tumačio lik Camilina oca. Na hebrejskom i portugalskom otpjevao je pjesmu Jerusalen de oro, kao i naslovnu pjesmu telenovele.
- glumac Luis de Lima, koji je tumačio Antonia, oca Jose Manoela, umro je tijekom snimanja. Kako bi se nastavila ljubavna drama Jose Manoela sa Ninom, koju njegova obitelj nije prihvaćala, Luisa je zamjenila glumica Beatriz Segall. Ona je tumačila Antoniju, Jose Manoelovu majku.
- zbog problema sa zdravljem, Ana Paola Arosio napustila je snimanje na neko vrijeme, ali vratila se taman da snimi svoje završne scene.
- Ana Paula i Reynaldo toliko su se zanijeli tijekom jedne scene da su na kraju iz nje obadvoje izašli povrijeđeni. I to u sceni kada Camila u žaru ljubomore razbije statuu koju je Toni napravio, a koju je nazavo Marija, po svojoj pravoj ljubavi. Ana je tako ozlijedila desno koljeno, a Reynaldo prednje zube. Reynaldo je napustio snimanje na 3 dana kako bi mu "popravili štetu" na zubima..
- serija je postigla veliki uspijeh u Uzbekistanu, Izraelu te Rusiji. Epizoda vjenčanja Tonija i Camila u Izraelu je zabilježila najveću gledanost ikad.
- u Italiji je telenovela prikazivana pod nazivom Terra Nostra 2.
- telenovela osvojila mnoštvo nagrada: Premio Calidad Brasil SP i RJ, Premio Contigo, Premio Master, Trofeo Prensa, Premio Internet.La Traición (2008)
- snimljena u koprodukciji RTI-ija i Telemunda
- sa svojim emitiranjem započela je 29.siječnja 2008.
- bazire se na romanu El Caballero de Rauzán, kojeg je 1887. izdao kolumbijski književnik Felipe Pérez.
- prema web stranici Novela colombiana, Felipe Perez svojevremeno je bio predsjednik Kolumbije.
- 1978. priča je po prvi puta prenesena na male ekrane kao telenovela El caballero de Rauzán. 2000. snimljen je prvi remake: telenovela “Rauzan“ u kojoj su glavne uloge tumačili Osvaldo Rios i Susana Torres. “La traicion“ je treća verzija priče.
- naslovnu pjesmu Que no me frena una razon izvode Salvatore Casandro i Paola Vargas (Telemundo) . Na Telefu se kao naslovna pjesma koristila Quien u izvedbi Ricarda Arjone.
- Mario Cimarro i Danna Garcia ponovno glume ljubavni par nakon što su to isto bili u telenoveli “Pasion de Gavilanes“ (2003)
- Po prvi puta u svojoj karijeri, Mario Cimarro tumači dvostruku ulogu: dva brata blizanca; jedan dobar (Hugo), a drugi zao (Alcides)
- u telenoveli glume muž i žena u pravom životu: Ismael La Rosa (Daniel Von Sirak) i Virna Flores (Eloisa Renan)
- kada je telenovela prvi put najavljena, glumci su bili Mario Cimarro, Sanda Echevarria i Gabriel Porras. Gabriel Porras je odustao i radije prihvatio glavnu ulogu u “Madre Luni“, dok je Sandru zamjenila Danna Garcia. Gabriel Porras trebao je glumiti Alcidesa.
- telenovela je od prvotno planiranih 130 epizoda smanjena na 106 zbog lošije gledanosti.
- Glumica Michelle Vieth pojavljuje se u 25 epizoda telenovele, također u ulozi Michelle. To je glumici bila prva telenovela snimljena izvan Meksika i za Telemundo. Upravo je Televisa bila ta koja joj je i predložila ulogu.
- Flavio Peniche, koji ovdje glumi Borisa, u pravom životu je brat glumca Artura Penichea (“La Intrusa“, ENDA, “Victoria“)
- za vrijeme snimanja po internetu su kružile glasine o lošem ponašanju Maria Cimarra prema produkciji i glumačkoj ekipi. Govorilo se kako se za vrijeme snimanja ponašao kao da je on sam producent i redatelj telenovele, svima je naređivao. Navodno su mu u jednom trenutku telenovele trebali skratiti kosu, ali glumac to nije dopustio. Isto tako nije htio snimati ljubavnu scenu sa Dannom jer mu se jednostavno nije dalo, a loše se slagao i sa Harry Geithnerom (to su tračevi koje sam pokupila sa interneta, uzmite ih sa zadrškom, jer već je postalo normalno da takve priče kruže kad god Mario snima neku telenovelu)
- mnogi fanovi telenovele su mislili kako će imati tužan kraj budući da je telenovela bila dosta “mračna“, ali to se nije dogodilo.
- Harry Geithnera u telenoveli tumači lik Paquita. U par intervjua je izjavio kako ga je ponekad bilo sram šetati ulicom sa takvom frizurom i šminkom koju je nosio njegov lik.
- telenovela je najveće pohvale dobila za kostimografiju, fotografiju, pejzaže, glazbu i produkciju. U glumačkom dijelu posebno su se istaknuli Luz Stella Luengas, Salvador del Solar i Rossana Fernandez Maldonado. Dvostruka uloga Maria Cimarra izazvala je podijeljene reakcije.
- telenovela je potaknula zanimanje gledatelja za bolest zvanu katalepsija (ukočenost mišića, obamrlost) od koje boluje glavni junak. Na zamolbu publike, na radio programu La mano peluda govorilo se nešto više o toj bolesti.
- prodana u više od 30 zemalja svijeta ( U Argentini, Ekvadoru , Armeniji i Bugarskoj postigla veliki uspijeh)
- telenovela je bila pravi hit u Bugarskoj. Prva epizoda, koja je prikazana 26. rujna 2008. zabilježila je udio u gledanosti od 42%
- na Telemundu je telenovela imala dosta lošu gledanost za termin od 20h u kojem se prikazivala. Za usporedbu, njezine prethodnice “Tierra de Pasiones“, “Marina“ i “Madre Luna“ su imale gledanost preko 6%, dok “La Traicion“ nije prelazila 4.5%.
- gledanost prvih pet epizoda u Argentini: 13.7/ 11.0/10.0/8.9/10.3
- na imdb-u drži ocijenu 5.7/10 na osnovi 64 glasa


La familia de al lado (2010/11)

Obitelj iz susjedstva (španjolski La familia de al lado) čileanska je telenovela produkciјske kuće TVN. Originalna priča José Ignacia Valenzuele, ispunjena misterijama i zagonetkama, svojevrstan je spoj dramskih serija i psiholoških trilera. Glavne uloge tumače Álvaro Rudolphy, María Elena Swett, Jorge Zabaleta i Luz Valdivieso.

„La familia de al lado“ prva je telenovela kojom se José Ignacio Valenzuela predstavio na čileanskom nacionalnom kanalu TVN. Prethodno je radio za Canal 13 na kojemu se proslavio telenovelama „Amor a domicilio“, „Marparaíso“, „Don amor“ i „Cuenta conmigo“.

Sa pisanjem telenovele, autor José Ignacio Valenzuela započeo je krajem 2009. Inspiraciju je pronašao u novinskom članku o osobi s Kariba koja je lažirala svoju smrt kako bi prevarila obitelj te na rezultatima anketa koje pokazuju da su Čileanci vrlo nepovjerljiv narod – samo 14% njih vjeruje osobama s kojima žive. Na osnovu toga, odlučio je napraviti priču o nepovjerenju, koja će sadržavati elemente napetosti i misterije.

Ideje za zaplete i preokrete autor je našao i u filmovima Alfreda Hitchcocka. Tako se na zidu Benjamínove sobe mogu vidjeti plakati poznatih Hitchcockovih djela "Prozor u dvorište" i „Rebecce“.

U igri za naziv telenovele bili su naslovi „Paranoia“, „¿Sabes quién vive a tu lado?“ (Znaš li tko živi pored tebe?) i „La casa de al lado“ (Kuća iz susjedstva). Naposljetku je odlučeno da će se telenovela zvati „La familia de al lado“. Jedan od alternativnih naziva, „La casa de al lado“ prihvatio je Telemundo za svoj remake.

Krajem srpnja 2010. emitiran je prvi promotivni videospot za telenovelu koji je većinom naišao na pozitivne reakcije publike. Samo su neki pojedinci zamjerili telenoveli na nedovoljnoj originalnosti. Naime, prvi dio videospota neodoljivo podsjeća na američku seriju „Kućanice“, a drugi dio inspiriran je trailerima američkih filmova „A Single Man“ (Samac) i „American Beauty“ (Vrtlog života).

Osim trailera i promotivnih videoklipova, neposredno prije početka emitiranja, likovi iz telenovele dobili su svoje stranice na Facebooku na kojima su se međusobno dopisivali, baš poput stvarnih osoba. Prvi koji su dobili svoje stranice na Facebooku bili su likovi Pilar, Ignacije i Benjamína.

S početkom emitiranja telenovele u Čileu, pokrenuta je web-serija pod nazivom „La ventana de Borja“ u kojoj su se iznosile razne teorije o mogućim krivcima.

Glumcima Maríji Eleni Swett i Jorgeu Zabaleti, koji ovdje glume bračni par, bio je ovo samo još jedan u nizu zajedničkih projekata. Oboje su glumili u čak sedam telenovela : „Machos“ (kod nas emitirana na RTL Televiziji kao „Macho muškarci“), „Hippie“, „Brujas“, „Descarado“, „Papi Ricky“, „Hijos del Monte“ i „Los ángeles de Estela“. Ovo je ujedno i prva uloga negativca u karijeri Jorgea Zabalete.

Cristián Arriagada, koji tumači likove blizanaca Huga i Leonarda Acoste, hrvatskog je podrijetla s majčine strane. Puno ime mu je Cristián Andrés Arriagada Bižaca. U jednom od intervjua izjavio je kako mu je ova uloga među najzahtjevnijim u karijeri.

Prva epizoda zabilježila je gledanost od 26%, a u pojedinim trenucima dosezala je i gledanost do 28%. Tim rejtingom pobijedila je telenovelu „Primera dama“ konkurentskog kanala Canal 13. Telenovela je gotovo tijekom cijelog svog prikazivanja zadržala prvo mjesto u gledanosti.

Tijekom emitiranja na matičnom kanalu TVN, svakodnevno su reklamirani sponzori serije i to u obliku plakata, mobilnih uređaja, auta ili na video zidovima (video wall) u kadrovima grada. Riječ je o banci „Ripley“ te mobilnoj kompaniji „Entel“, a najveću reklamu svakako je dobila marka automobila „Hyundai“.Tijekom cijele serije likovi su koristili najnovije modele Hyundaia.

Glazbena tema Benjamína i Hilde je pjesma Cuando me enamoro Enriquea Iglesiasa i Juana Luisa Guerre, koja je ujedno i naslovna pjesma Televisine telenovele istoimenog naziva.

U nekoliko epizoda telenovele pojavljuje se Rosario Valenzuela u ulozi Marisol Merino. Rosario je u stvarnom životu sestra José Ignacija Valenzuele, autora telenovele.

Zbog večernjeg termina od 20 h, serija je zakinuta za slobodnije scene kakve imaju kasnovečernje serije u Čileu. Ipak, tematika obiteljskog nasilja nije zapostavljena. Iako se većinom manifestirala kroz psihičko zlostavljanje, u par navrata prikazana je i kao fizičko, pa tako u jednoj epizodi Javier ošamari svoju suprugu Pilar.

Na matičnom kanalu TVN epizode su emitirane u trajanju od 25 minuta, zbog čega serija sadrži 125 epizoda u nacionalnoj verziji. Međunarodna inačica u trajanju oko 40 minuta broji 85 epizoda.

U jednoj od posljednjih epizoda serije, napravljena je referenca na poznati britanski film „Zapravo ljubav“ u sceni kada Gilda moli za oprost Benjamína koristeći se nizom papira na kojima su ispisani njezini osjećaji. Sličnu stvar učinio je i Mark za Juliet u filmu „Love Actually“.

U nekoliko epizoda pojavljuje se kolumbijski glumac Hugo Vasquez (Mi gorda bella, Ser bonita no basta, Nadie me dira como quererte) u ulozi Rebekina doktora.

„La familia de al lado“, kao i većina novijih serija iz TVN produkcije ne sadrži uvodnu i odjavnu špicu, koje su inače jedna od glavnih obilježja telenovela. Tako je izostavljena i glazbena tema. Ipak, u seriji se pojavljuju sljedeće pjesme :
• Camila - "Aléjate de mí" (Pilarina i Gonzalova ljubavna tema)
• Enrique Iglesias & Juan Luis Guerra - "Cuando me enamoro" (Hildina i Benjamínova ljubavna tema)

U ostalim scenama korišteni su instrumentali iz KPM Musichouse biblioteke. Riječ je o produkcijskoj glazbi, specijaliziranoj za upotrebu u filmovima, serijama, dokumentarcima i ostalim tv proizvodima. KPM Musichouse nastala je spajanjem KPM-a (EMI odjeljak) i Musichousea, kompanije koju je EMI osnovao 1997. godine.

U prvoj polovici 2011. godine, američka produkcijska kuća Telemundo započela je sa snimanjima remakea pod nazivom „La casa de al lado“ . Glavne uloge pripale su Maritzi Rodríguez, Gabrielu Porrasu, Catherine Siachoque i Miguelu Varoniju.


La casa de al lado (2011)

- Za adaptaciju ove verzije zadužen je José Ignacio Valenzuela koji je autor i originalne verzije.
- Razlike u odnosu na orginal; promjenjena su imena i prezimena likova (tako je prezime Fabres postalo Conde, Echeñique je prešlo u Arismendi, a Hugo i Benjamin postali su Adolfo i Emilio) duža je od orginala, što je na neki način naštetilo gledanosti jer su dodane nove radnje i likovi kao što je uvođenje zle sestre blizanke (Raquel Arismendi). K tome je još nasilnija i krvavija od orginala.
- Kroz telenovelu je umrlo čak 30 likova!
- Maritza Rodriguez po prvi put u karijeri tumači dvostruku ulogu.
- Telenovela je na nedavnoj dodijeli nagrada Tu Mundo 2012 osvojila onu za najbolju glumicu (Maritza Rodriguez) i koprotagonista (Gabriel Valenzuela)
- Prva epizoda imala je gledanost od 9.1%, a zadnja 8.9 %.
- Prodana u 25 zemalja svijeta.
- Na dan kad je prikazana prva epizoda, službena stranica telenovele na Telemundu zabilježila je 4,7 milijuna posjeta, a promo i videi od telenovele reproducirani su više od milijun puta.
- U telenoveli glume muž i žena u pravom životu: Miguel Varoni i Catherine Siachoque, koji su i dobili najveće pohvale od strane kritike. Iako su u braku više od 14 godina , glumili su zajedno svega tri puta ; kao glumci u telenovelama “Las Juanas“ i “Te voy a ensenar a querer“, dok je u Telemundovoj “Sin senos no hay paraíso“ Varoni sudjelovao samo kao redatelj, a Cathy kao glumica. Nakon 7 godina, supružnici ponovno glume zajedno i to ljubavni par.
- Catherine je u jednom intervju izjavila kako se u ljubavnim scenama Varoni znao previše uživjeti i pretjerati. Često bi ga opinjala: Hej, ovo je televizija, ljudi nas gledaju, djeca također, makni ruku smile2
- Maritza Rodriguez tumači dvostruku ulogu po drugi put u karijeri (prvi put je to bila u telenoveli “Accoralada“)
- Prva dvostruka uloga u karijeri Davida Chocarra (Adolfo/Emilio)
- Glumački debi Felicie Mercado na Telemundu. Ona u telenoveli glumi Evu Spencer.
- Maritza Rodriguez i Catherine Siachoque u većini telenovela glume negativke, tako da je ova telenovela jedna od rijetkih u kojem to nisu.
- David Chocarro, Angelica Maria y Jorge Luis Pila glumili su zajedno u “Aurori“. Jorge Luis i David nastavili su surađivati i u “El rostro de la venganza“
- Jorge Luis Pila i Karla Monroig glumili su ljubavni par u telenoveli “Mas sabe el diablo“, a i ovdje imaju ljubavnih scena.


Flor Salvaje (2011/12)

- snimljena prema knjizi “La Novia Oscura“, kolumbijske spisateljice Laure Restrepo
- telenovela ima čak 3 protagonista: Tony Dalton, Roberto Manrique i Jose Luis Resendez.
- Tony Dalton osvojio je nagradu Tu Mundo 2012 u kategoriji najboljeg negativca (The Best Bad Boy)
- druga glavna uloga Roberta Manriquea nakon telenovele “Los Victorinos“ (2009)
- prva glavna uloga u karijeri Jose Luisa Resendeza
- kratku gostujuću ulogu imao je Juan Pablo Raba (Emiliano Monteverde)
- i prije nego što je krenila sa emitiranjem, telenovela je prodana u 28 zemalja svijeta
- Maria Elisa Camargo u telenoveli glumi Catalinu Larrazabal, bivšu ženu don Rafaela Urrietea kojeg glumi Tony Dalton. Zanimljivo je to da su njih dvoje u stvarnosti također bili u vezi. 2011. prije samog početka snimanja telenovele, vezu je potvrdila sama Maria Elisa.
- Samo par dana nakon što je prikazana zadnja epizoda serije, u javnost je izašla vijest da se glumica Monica Spear rastaje nakon 4 godine braka. Ona u telenoveli glumi glavnu protagonisticu negativku Flor/Amandu. Kao glavni razlog rastave spominjao se upravo njezin partner iz serije Tony Dalton. Službene potvrde o njihovoj vezi nema.
- u zadnjim epizodama telenovele gostuje glumac Jonathan Islas u ulozi negativca Abela.
- 50% telenovele snimljeno je vani
- Tony Dalton glumio je do sada u svega 4 telenovele, a nama je najpoznatiji kao Gaston iz telenovele “Rebelde“. Flor Salvaje označila je njegov povratak telenovelama nakon 6 godina odsustva.
- Razlika između Monice Spear (28) i Tonya Daltona (38) je 10 godina
- najveći problem tijekom snimanja bila je klima. Temperature su bile visoke, a u samom početku olujno nevrijeme zadavalo je dosta problema glumačkoj ekipi i producentima.
- snimalo se u selu Coellu, četiri sata udaljenom od glavnog grada Bogote.
- Francisco Bolivar, Jonathan Islas, Gregorio Pernia i Jose Luis Peniagia glumili su zajedno u telenoveli “Ojo por ojo“ (2010/11)
- Patricia Ércole, koja u telenoveli tumači lik Matilde, 90-ih je bila udana za glumca Miguela Varonija.
- pravo ime glumca Tonya Daltona je Álvaro Luis Bernat Dalton
- Monica Spear 2004. postala je Miss Venezuele, a na natjecanju za Miss svijeta 2005. zauzela je odlično 4.mjesto.
- mnogi fanovi serije izrazili su nezadovoljstvo po završetku zadnje epizode zbog smrti don Rafaela (Tony Dalton)
- naslovnu pjesmu Oyeme izvodi Marcos Flores
- prva epizoda imala je gledanost od 4.9 % (1.140 000 gledatelja)


Resistire (2003)

- za orginalnu priču zaduženi su Mario Segade i Gustavo Belatti
- socijalni fenomen u Argentini , a reklamne poruke u stankama emitiranja dostigle su najvišu moguću cijenu.
- “Resistire“ je uvela neke nove elemente u žanr telenovele i postavila neke nove standarde.
- zadnja epizoda, koja je emitirana 9.prosinca 2003. imala je gledanost od 41.9%, što je najveća gledanost zadnje epizode neke argentinske telenovele do danas. Najveća gledanost koju je telenovela općenito dostigla bila je 47.5%!
- telenovela je postigla toliki uspijeh da je odlučeno kako će zadnja epizoda biti projektirana ravno iz argentinskog kazališta "Gran Rex" u kojem se okupilo 3.500 gledatelja uz prisutnost cijele glumačke ekipe. Oni koji nisu nabavili ulaznice, zadnju epizodu su mogli gledati kod kuće na malim ekranima.
- 2004. na molbu mnogih gledatelja, ponovno je reprizirana preko kabelske televizije Space.
- osvojila je mnogobrojne nagrade među kojima se nalaze: nagrada Martin Ferro za najbolju telenovelu, najboljeg glumca (Fabian Vena) i najbolju glumicu (Carolina Fal) te nagrada Martin Ferro de Oro za maksimalno dostignuće. Osvojila je i 4 nagrade koje dodjeljuje argentinski časopis Clarin (za najbolju dnevni program, Fabian Vena za najboljeg glumca, Claudio Quinteros za najveću mušku nadu te nagradu za najbolju pjesmu)
- Carolina Fel potisnula je Celeste Cid iz kategorije najbolje glumice, tako da je ova na dodjeli nagrada Martin Ferro ostala bez ijedne nominacije. Ipak, pokupila je INTE nominaciju za glumicu godine.
- naslovna pjesma Resistire koji izvodi David Bolzoni sa grupom AQM, kao i pjesma Kevina Johnsona Down With My Baby postale su veliki hit i zauzele prvo pjesme na radiopostajama diljem zemlje.
- razlika u godinama između glavnih protagonista Pabla Echarrije (1969) i Celeste Cid (1985) iznosi 16 godina!
- Celeste Cid se nakon Resistirea povukla iz telenovela na neko vrijeme a vratila se tek ove godine i možemo ju vidjeti u telenoveli “Sos mi hombre“
- misteriozna bolest od koje boluje glavni negativac Doval (Fabian Vena) nije bila definirana u samom začetku priče. Zapravo, ni njezini kreatori nisu točno znali kako da ju okarakteriziraju.
- iako se Pablo Echarri odlično snašao u ulogi Diega Morena, na kraju je ipak ostao u sjeni briljatnog Fabiana Vene.
- Pablo Echarri i Monica Scaparone surađivali su kasnije u još jednom fenomenu, “Montecristu“ (2006)
- glumački debi Fabia Di Tomasa u ulozi homoseksualca Javiera.
- prodana u više od 30 zemalja svijeta
- snimljena su 3 remekea, i sva tri su postigla neuspijeh. 2006. snimljena su prva dva : američki “Watch over me“ te meksički “Amar sin limites“, a postoji i portugalski “Resistirei“


Ojo Por Ojo (2010/11)
- priča se bazire na bestselleru Laure Rastrepo "El Leopardo al Sol “ (1993)
- za njezinu adaptaciju zadužen je Gustavo Bolivar (“Sin senos no hay paraiso“, “Los Victorinos“)
- inspirirana pričom o Romeu i Juliji, govori o dvije suprostavljene obitelji: Los Barragan i Los Monsalve
- slogan serije glasi: No Es Amor A La Guerra, Es Guerra Por Amor
- kao jedan od alternativnih naziva telenovele spominjao se “Amores de sangre“
- snimalo se na različitim lokacijama duž Kolumbije (Bogota, Girardot, La Guajira )
- prodana u 12 zemalja svijeta
- u telenoveli umire čak 24 lika!
- Gaby Espino & Miguel Varoni glumili su zajedno u “Mas sabe el diablo“ (2009), tako da je ovo bio njihov produženi nastavak suradnje.
- Po nekim komentarima Carmen Villalbos ima ulogu sličnu onoj u “Sin senos no hay paraiso“
- Catherine Siachoque se prvotno spominjala u jednoj od uloga, ali na kraju ipak nije sudjelovala na projektu.
- Navodno su se Miguel Varoni i Gregorio Pernia žestoko posvađali na setu zbog Varonijeve neumjerene šale. Varoni, kao iskusni glumac, govorio je Gregoriju kako treba glumiti i šta treba raditi, da se drži 100 % teksta itd... Ono što je najviše zasmetalo Perniji je to kad je Varoni iz čista mira uperio revolver u njega, iako to nije imalo veze sa scenom koju su snimali. Ipak, glumci su riješili nesporazum, a kako bi pokazali da je među njima sve u redu neko su se vrijeme i dopisivali preko twittera
- zanimljivo je i to da je telenovela prvo prikazana u zemljama poput Venecuele, Ekvadora, Kostarike, Peruu, Panami i Nikaragvi, dok je u SAD-u i Kolumbiji krenila sa emitiranjem tek ove godine, navodno zbog“strateških“ razloga Telemunda.
- prva zemlja koja je krenila sa njezinim emitiranjem bila je Venecuela u kojoj je za vrijeme emitiranja prve epizode zabilježila udio u gledanosti od čak 53%
- U Kolumbiji je prva epizoda zabilježila gledanost od 2.7% uz 17 % sharea (u brojevima 335 800 gledatelja)
- u Ekvadoru je telenovela imala prosječni udio u gledanosti od 23%, čime je pobjedila svoju konkurenciju.
- naslovnu pjesmu Ojo por ojo izvodi Salvatore CasandroCachito del Cielo (2012)

- originalna priča argentinskog scenarista Maria Schajrisa koja se bazire na filmu Heaven Can Wait
- Na audiciju za neke od glavnih uloga pristupili su Arturo Carmona, Claudia Alvarez, Agustin Arana i Ilse Salas.
- Prvi potvrđeni glumci bili su Azela Robinson, Juan Carlos Barreto, Eduardo España i Juan Carlos Colombo.
- Maite je prvotno odbila glavnu ulogu, ali ju je, nakon podugog inzistiranja producenta, ipak prihvatila
- kao kandidatkinje za ulogu glavne protagonistice redom su se spominjale Danna Garcia, Ludwika Paleta, Adamari Lopez i Marimar Vega.
- Razlika u godinama izmedju protagonista bila je tema kritičara od samog početka. Naime, Pedro Fernandez stariji je od Maite Perroni čak 14 godina! Usprkos negodovanju publike, njih dvoje su uspjeli ostvariti dobru "kemiju". Jedna od najvećih kontroverzi ove telenovele jeste ta sto se Meksikancima nije svidjela ideja zaljubljenog svećenika te su zbog toga uvedene neke preinake u priči.
- Jedan od uvjeta da Pedro Fernandez odlumi lik "Salvadora" bio je taj da u seriji ne bude intimnih scena sa Maite Perroni, koja u seriji tumaci Renatu, veliku ljubav njegovog lika.
- iako se govorilo o mogućem duetu između Maite Perroni i Pedra Fernandeza, koji je trebao biti i naslovna numera telenovele, naslovnu numeru je napisao i odpjevao sam Pedro, dok Maite za seriju izvodi numeru Te Dare Mi Corazon koju je napisao njezin sada već bivši dečko Mane de la Parra, koji se u seriji pojavljuje kao gostujući lik (Adrian "Cachito" Gomes Obregon)
- Maite je zbog uloge Renate odbila glavnu ulogu u telenoveli "La mujer de Vendaval" koja je zamjenila "Cachito de Cielo".
- Prva epizoda postigla je rejting od 21.9% što je najveća gledanost prve epizode svih Televisinih telenovela koje su se prikazivale u terminu od 18:15h još od 2009.
- U telenoveli specijalno gostuje i rođak Maite Perroni, glumac Pablo Perroni, koji se pojavljuje u ulozi odvjetnika.
- CDC je drugi projekat u kojem zajedno glume Maite i glumica Jessica Mas. Prvi put su zajedno glumile u filmu "El arribo de Conrado Sierra" (2012)
- ova telenovela predstavila je i televizijski debi najmlađe kćerke Pedra Fernandeza; Geme koja i u seriji tumači lik Geme "La Guerite"
- prva uloga negativaca u karijeri Jorgea Poze (Fabio Montenegro) i Esmeralde Pimentel (Mara Magaña)
- poratak Pedra Roma (Quiroz) u svijet sapunica nakon petogodišnjeg odsustva (2007. Yo Amo a Juan Querendon)
- jedna od rijetkih uloga u kojima Azela Robinson tumači ulogu dobrice (Teresa), budući da su njezinu karijeru isključivo obilježile uloge negativki.
- u telenoveli se mogla čuti pjesma Tu me cambiaste la vida od Ria Rome, a ista ta pjesma bila je pozadina u scenama Ivana i Lucije u telenoveli “La Fuerza del destino“ (2010).
- Lik Sofije Salvatierre utjelovila je kćerka poznate Angelice Rivere i producenta Jose Alberta Castra; Sofia Castro.
- glumački debi Jose Angel Bichira u ulozi Guillerma "Mema". Jose Angel dolazi iz poznate glumačke obitelji Bichir.
- trenutno se prikazuje u 5 zemalja svijeta
- prva epizoda (21.9%) bila je gledanija od zadnje (20.3%)
- osvojila nagrade Mundo Latino i Novela de Oro 2012 za najbolju telenovelu i glavnu glumicu (Maite Perroni)


El fantasma de Elena (2010/11)

- remake venecuelanske telenovele "Julia" (1983)
- prodana u 70-ak zemalja svijeta
- kreator priče je majstor intrige Humberto Olivieri iz čije su radionice izašle vrhunske akcijske telenovele: 'Zorro', 'Oluja' i 'Drugo lice'
- ova intrigantna priča pronašla je inspiraciju u filmovima velikog Alfreda Hitchcocka.
- uloga glavnog protagonista prvotno je bila namjenjena Christianu Meieru
- prva dvostruka uloga u karijeri Ane Layevske i općenito njezina prva uloga negativke, a ujedno i njezin glumački debi na Telemundu
- jedna od rijetkih telenovela u kojoj dva glavna ženska lika nose isto ime: Elena
- nakon 30 epizoda orginalna priča je izmjenjena.
- serija prolazi kroz 3 etape: 1.Elena Contra Elena (Elena vs. Elena), 2. La Venganza De Elena (Elenina osveta), i 3. El Desafio De Elena (Elenin izazov), da bi u konačnici opet došli na isto-El Fantasma de Elena.
- u prvoj epizodi serije ulogu Octavia (trebao se oženiti sa Elenom Lafe, ali ona mu govori da ga ne voli) tumači mister Venezuele 2003., Andres Mistage.
- telenovela je označila glumački debi Isabelle Castillo (Andrea), Nine Vasquez (Maloi) i Alexandre Pomales (Lucia)
- Liannet Borrago, Katie Barbari, Isabella Castillo, Mauricio Henao, Alexandra Pomales i Wanda D'Isidoro (Laura) surađivali su i u seriji za mlade "Grachi" (2011)
- Yuly Ferreira (Sandra) i Fabian Rios (Montecristo) u stvarnosti su muž i žena
- kroz seriju umire 23 lika!
- pravo ime glumca Segunda Cernadesa je Pedro Cernadas.
- naslovnu pjesmu Y llegaras izvodi Patricia Manterola
- telenovela je postigla veliku uspijeh u Panami i Venezueli, gdje je imala prosječan udio u gledanosti od 32.8%, odnosno 46.8%
- glednost prvih epizoda: 5.5/ 5.7/ 5.8/ 5.4/ 5.3
- gledanost zadnjih epizoda: 4.5/ 4.9/ 4.8/ 5.7/ 6.2
- serija na imdb-u drži ocjenu 5.3/10

Salomé (2001/02)

- remake čileanske telenovele “La colorina“ (1977), iako je najveći uspjeh postigla druga verzija: meksička“Colorina“ iz 1980. u kojoj je glavnu ulogu tumačila Lucia Mendez. 1993. Argentinci su snimili svoju verziju: “Apasionada“
- kao prvotni naziv serije spominjao se 'La Güera Salomé'
- izazvala polemike u Meksiku zbog scene u kojoj se Edith Gonzalez pokušava ubiti, kao i prijetnju tužbom jer potiče mlade na samoubojstvo pa je na kraju ta scena izbačena, tj.nije prikazana na televiziji.
- naslovne pjesme «Si tú quisieras» (prva etapa serije) i «Si no te hubieras ido» (druga etapa, kada se radnja događa 20 godina kasnije) izvode grupa Los Temerarios, odnosno Marco Antonio Solis. To je ujedno bila i prva pjesma koju su Los Temerarios izveli za neku sapunicu. Glumica Paty Diaz, koja ovdje glumi Martu, također se spominjala kao jedna od mogućih izvođačica naslovne pjesme
- osvojila dvije nagrade TVyNovelas : za najbolju glumicu i glumca u cijeloj glumačkoj ekipi : Niurka za ulogu Karicie i Rodrigo Vidal za ulogu transvestita (Dany/Soraya)
- prosječna gledanost serije iznosila je 25% (20h) što i nije bila neka gledanost za tadašnje vrijeme. U jednom trenutku emitiranja gledanost joj je pala na 19%. Ali zato je u SAD-u serija postala pravi fenomen gdje je dosegla gledanost do 40%.
- Glumački debi Marca Mendeza (Leon), Thaily Amezcua (Romina), Yolande Montes “Tongolele“ (Yolanda) i Thelme Tixou (Teporocha).
- u ulozi glavnog protagonista spominjali su se još Mauricio Islas i Rene Strickler. Mauricio je odbio ulogu, dok je Rene ostao bez nje zbog Guya Eckera.
- Niurka i producent telenovele Juan Osorio bili su u ljubavnoj vezi koja je započela 1998. i trajala do 2003.,a iz koje se rodio sin Juan Emilio.
- prva Niurkina uloga negativke
- Juan Osorio i Edith Gonzalez surađivali su na telenoveli “Nunca te olvidare“ (1999)
- Alessandra Rossaldo (Karla) i Ernesto D'Alessio (Jose Miguel) u seriji glume ljubavne par, a zanimljivo je da su to su bili i u pravom životu. Prohodali su na snimanju serije “DKDA Suenos de Juventud“ (2000), a prekinuli usred snimanja ove telenovele...
- Maria Rubio glumila je u meksičkom orginalu iz 1980., a ovdje tumači negativku Ami.
- režiser serije Sergio Jimenez pojavljuje su u jednoj od epizoda u ulozi suca.
- Leticia Calderon odbila je glumiti u seriji pa je na njezino mjesto došla Susana Zabaleta.
- Edith Gonzalez u telenoveli tumači majku trojici glumaca: Ernesto D'Alessio (José Miguel), Rafael Amaya (José Julián) i José María Torre (José Armando). Zanimljivo je da su svi troje rođeni 1977., dok je Edith rođena 1966. (razlika 11 godina!). Tijekom cijele serije, Salome (Edith) pokušava doznati koji je od tih trojice njezin pravi sin.
- razlika u odnosu na Colorinu je ta što je tamo glavna protagonistica pjevala u baru, ali nije bila plesačica, kao što je to ovdje Edith. Colorina je bila divlja i puno hrabrija kao lik, dok Salome djeluje slabo i ranjivo.
- Salome je bila prva meksička telenovela koja se u godinu dana dva puta prikazivala u Njemačkoj.
- u seriji sudjeluje bivša natjecateljica Big Brothera Denisse, koja se i u seriji tako zove, a glumi Diegovu ljubavnicu (Sebastian Ligarde). Pojavljuje se u samo par epizoda budući da je zbog neprofesionalnog ponašanja vrlo brzo otpuštena. Sherlyn je bila jedna od prvih glumica koja je oštro kritizirala Denisse, nakon što je ova dobila ulogu u Salome, jer je smatrala da razliku od spomenute, postoje pravi glumci, koji znaju glumiti i koji strpljivo čekaju svoju priliku.
- U seriji, Yolanda Montes "Tongolele“ tumači lik same sebe, tj. umirovljene plesačice. Yolanda, kao i Thelma Tixou (Teporocha) ima puno plesnog iskustva, ali ne i glumačkog, budući da je objema ovo bio debi u sapunicama
- i Niurka i Edith imaju iskustva kada je u pitanju pjevanje i ples s obzirom da su oboje bile dio najpopularnijeg kazališnog meksičkog djela “Aventurera“
- uloga Angele Duval prvotno je bila namjenjena glumici Yadhirri Carillo, ali kako je ona odustala od nje, uloga je pripala Monici Sanchez.
- za vrijeme snimanja govorilo se o Edithinom divovskom ponašanju
- Guy Ecker se pokajao što je prihvatio ulogu u Salome. Nije bio zadovoljan u potpunosti razvojem svoga lika.
- jedna od kritika koju je serija dobila bila je i ta da Guy i Edith u 150 epizoda imaju premalo zajedničkih scena.
- Edith je za vrijeme snimanja morala na operaciju zbog zdravstvenih problema pa je njezino odsustvo iz serije opravdano tako što je njezin lik doživio nesreću sa avionom pa se ne pojavljuje u par epizoda.

gossip boy(an)
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 2705
Pridružen : 2011-08-06

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Božić29.10.'99 on 11.04.16 22:49

A da li je ko zapazio da se J.Bracamontes u serijama:Sortilegio,HDA,Rubi zove na slovo M?Maribel,Marija Hose i Miranda.Pored toga bas u te iste tri serije partneri su joj se zvali Alehandro...

Božić29.10.'99
Senior member
Senior member

Poruka : 899
Pridružen : 2016-03-23

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Sasha on 07.06.16 23:44


ISTA KUĆA KORIŠĆENA U TELENOVELAMA  "Cuando me enamoro", "La patrona", "Hasta el fin del mundo" i "Corazón que miente"

BLOG:
Es una espectacular mansión, situada en una extensa finca. Es lo único que os puedo decir, pese a haber buscado en internet más datos, de la mansión que ocupa este ‘reutilizando’. Comentar que lo hemos hecho entre tres… Parte de la información me la ha pasado Daniel. Otra parte, Lucía Dasilva. Y luego hay algo que he añadido yo…

Todo empezó hace unas semanas… Daniel me escribía por Twitter, al poco de estrenarse “Corazón que miente” (Televisa, 2016). Me comentaba, con imágenes, que la mansión de los Ferrer Castellanos, una de las familias protagonistas.

Latino zanimljivosti - Page 2 89235f488186858


Según me comentaba en su mensaje, mostrándomelo además con las fotografías que acompañan al artículo, dicha mansión había servido, un año antes, para dar ‘vida’ a la mansión Ripoll en “Hasta el fin del mundo” (Televisa, 2015). La diferencia es que, para esta telenovela, le habían colocado un falso segundo piso.

Latino zanimljivosti - Page 2 328290488186863
Como curiosidad, Alejandro Tomassi pasaba de ser el mayordomo de la mansión en “Hasta el fin del mundo” a convertirse en el dueño, en “Corazón que miente”.

Semanas más tarde, por correo electrónico, me comentaba Lucía Dasilva que esta misma mansión de “Corazón que miente” había sido la mansión Monterrubio en “Cuando me enamoro”, producida por Televisa en 2010.

Latino zanimljivosti - Page 2 Dbed2d488186871
En aquel entonces tenía un falso 'sobrepiso' sobre la entrada principal y se encontraba pintada de un color más oscuro.

Un servidor completa el ‘reutilizando’ añadiendo que no solo en telenovelas de Televisa hemos visto esta mansión…

Latino zanimljivosti - Page 2 4178cf488186875

También en “La patrona”, producida por Telemundo en colaboración con Argos, allá por el 2013. En dicha historia, la mansión se convirtió en La Fortaleza, la propiedad que compra y rehabilita Gabriela Suárez para instalarse en ella a su vuelta al pueblo, convertida en Verónica Dantés.
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1984
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Miloš92 on 07.06.16 23:57

To sa kućama je počelo da smara. Koriste par kuća u svim serijama. I obe iz PYP su ranije bile u nekoliko serija. Onda ona siva iz ECDLP je isto se vrtela kako u televisinim tako u aztecinim. Kapiram da nisu skupe za iznajmljivanje čim ih stalno uzimaju. Što se ove tiče MaPat je definitivno najbolje iskoristila. Baš su imali lepe kadrove.

_________________
En este mundo triunfan personas que dominan sus sentimientos

Miloš92
Moderator
Moderator

Poruka : 12501
Pridružen : 2011-08-11

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Božić29.10.'99 on 07.06.16 23:59

MLDB,RS,Rubi su se snimale u istim kucama takodje.A TDA,MCET i PYP u istoj.

Božić29.10.'99
Senior member
Senior member

Poruka : 899
Pridružen : 2016-03-23

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Ángel on 18.11.16 18:43


THE NEW YORK TIMES: I zvezdama telenovela neophodan je dodatni posao

Latino zanimljivosti - Page 2 R3gfSMV
Ángel
Ángel
Global moderator
Global moderator

Poruka : 9061
Pridružen : 2011-07-17

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Stefan on 18.11.16 21:34

Pročitao sam taj tekst nedavno, bio je na nekoliko portala, delio ga je Azar na svom fejsu. U principu ništa što se nije moglo naslutiti. glare

_________________
Latino zanimljivosti - Page 2 Bates
- I can't just take whatever I want. My life is not like that.
- You'll never get what you want unless you take it.
Stefan
Stefan
Posting Freak
Posting Freak

Poruka : 3260
Pridružen : 2011-05-29
Godina : 29

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Sasha on 26.12.16 21:59

Pošto nema teme u vezi NOVOSTI - Peru, da napišem ovde:

Posle 1583 epizoda i 8 sezona , 05.12.2016. godine završena peruanska serija
--Al fondo hay sitio--

Latino zanimljivosti - Page 2 Al_fon10

Mnogo mi se svideo kako su (reč) FIN odradili, cela serija je oko zgrade koja je u bogatom kraju, i u kojoj žive ovi siromašni, i gde im se životi non-stop prepliću... i u poslednjoj epizodi ruše im zgradu u kojoj su živeli, i ova "bogatašica", na kraju prodaje i svoju kuću, kupuje drugu i sve njih poziva da žive zajedno... na 09:26 min možete videti kako se ruši LOGO serije i ostaje samo FIN

Seriju sam nekada davno i gledao malo (1 sezona), i posle neke isečke,, rezime, ljubavne priče pojedinih likova..
U seriji je baš dosta poznatih glumaca (makar iz serije Lus Marija, Pobre Diabla, Soledad, Milagros) ...Mnogo sam se iznenadio kada sam video našta liči glumica
Teddy Guzmán stars  https://www.youtube.com/watch?v=U203wR_2BxY
Sasha
Sasha
Moderator
Moderator

Poruka : 1984
Pridružen : 2011-07-16
Lokacija : Srbija (KiM)

Back to top Go down

Latino zanimljivosti - Page 2 Empty Re: Latino zanimljivosti

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum